13 Oct. 2017 15:08

Ce talent ascuns are Carla’s Dreams. Artistul i-a lăsat mască pe toți

Distribuie

Ce talent ascuns are Carla’s Dreams. Jurații ”X Factor” nu au știut până de curând că au printre ei un bucătar pasionat iar acela s-a dovedit a fi chiar Carla’s Dreams!

Artistul și-a surprins colegii la audițiile 'X Factor' după ce, într-una din zile, le-a adus o tavă de musaca, despre care s-a lăudat că ar fi fost pregătită chiar de el. 'Am gătit cu drag', a spus Carlas Dreams.

Ce talent ascuns are Carlas Dreams, unul dintre cei mai apreciați artiști

Deși lăudat de Horia Brenciu și Ștefan Bănică jr pentru rezultat, Delia a rămas în continuare sceptică: 'Nu știu de ce am dubii că ai făcut tu asta, vreau să vin odată când se face', a spus cântăreața. Cu toate acestea, Carlas Dreams a dat dovadă că știe totuși mai mult decât bazele artei culinare în timp ce juriza prestația unei concurente. 'Chiar dacă vorbim despre melodia , ai transformat prea mult cântatul în strigăt. E ca și zahărul într-o friptură, se pune puțin', a spus artistul cunoscut pentru analogiile sale pline de metafore.

Auzind asta, colegii săi au reacționat imediat, contrariați de combinația de ingrediente. ' Zahăr în friptură? Dar e cafea?', a întrebat amuzat Ștefan Bănică jr.

Pe lângă concerte și recitaluri, tot mai mulți artiști acceptă să cânte și la nunți. Dat fiind faptul că pe zi ce trece, petrecerile de nuntă nu mai respectă tradițiile, cu muzică lăutărească sau populară, artiștii pop primesc tot mai multe oferte. Iar Carlas Dreams cer un onorariu mult mai mare decât al oricărui artist din România.

Citește și


EXCLUSIV. Elena Lasconi se visează Oprah de România. Visul ei e să aibă propria emisiune «cu povești de viață»


 

Loading...
Comentarii