CE TRISTĂ A FOST Gabriela Cristea la botez! Uite-o, ÎN ROL DE NAŞĂ, la creştinarea fetiţei Dianei Bişinicu | FOTO ÎN ARTICOL

31 mai 2013 15:33

Rolul de naşă o prinde foarte bine pe Gabriela Cristea, însă ziua de astăzi a făcut-o să fie cuprinsă de tristeţe în ultimele momente.

Compania fostului partener de viaţă, Marcel Toader, a făcut-o pe Gabi Cristea să nu se simtă în largul ei la botez. Ambii au făcut faţă situaţiei, pentru că promiseseră că o vor năşi pe micuţa Rania, fetiţa Dianei Bişinicu, însă tensiunea a plutit oarecum în aer.
Pe timpul botezului desfăşurat la Biserica Sfântul Antonie cel Nou, ultimele săptămâni de certuri şi-au pus amprenta pe comportamentul naşilor, care au fost chiar mai reci unul cu celălalt decât se aştepta toată lumea. Cei doi nici măcar nu s-au salutat şi au stat la distanţă unul de celălalt pe timpul slujbei.
Mai mult, la ieşirea din biserică, Gabriela Cristea a părut că este foarte tristă şi chiar că se uita nostalgică la micuţa care dormea în cărucior. Oare să-şi fi adus aminte despre drama ei, aceea că încă nu a reuşit să devină mămică?
Fotografii: Dan Bistriţeanu

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro