Cea mai SEXY VIRGINĂ din showbiz l-a refuzat pe BOTE. Vezi cum arată! FOTO

06 octombrie 2014 14:04

Cea mai sexy virgina din showbiz, cantareata Sorina Ceugea, a intrat pentru o zi în pielea unui model adevarat, asta desi cu putin timp în urmă ea a spus pas acestei cariere, refuzand chiar si oferta lui Botezatu.

Sorina Ceugea, supranumita si ultima virgina din showbiz-ul românesc, a fost zilele trecute protagonista unui shooting ca la carte, realizat pentru un nou brand de haine de la noi.

Fără nici un fel de trac, frumoasa brunetă care desi nu are nici un fel de experienta in domeniul modei, s-a comportat exemplar in fata aparatului de fotografiat, exact ca o profesionista. Ea a facut insa acest lucru doar de placere pentru ca in urma cu scurt timp a spus pas carierei de model, in favoarea muzicii.

Sorina l-a refuzat pe Catalin Botezatu, după ce fusese aleasa să participe la emisiunea acestuia, si desi avea toate sansele sa,devina un model international de mare succes. Mai mult decat atat se pare ca prima ei sedinta foto ca imagine a acestui magazin, i- a purtat noroc, intruct desi a aparut de doar cateva zile, Sorina este dorita deja si de alte brabd-uri sa le prezinte creeatiile.

„Multă lume imi spune ca ar trebui să fac modeling, însă pentru mine tot muzica este marea dragoste”, ne-a spus frumoasa cantareata care a lansat de curand un nou videoclip al piesei „Mamasita”. Cârcotaşii spun chiar că dupa aparitia acestor poze incendiare cu ea, pretendentii la inima si puritatea ei, se vor înmulti considerabil.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro