MENIU CAUTĂ
02 Oct. 2012 09:40

CELE MAI MARI PENISURI din fotbalul românesc! ADRIAN CRISTEA e supranumit „CASTRAVETELE” | FOTO

Distribuie

Ousmane N'Doye - dimensiunea penisului: 30 cm


Mijlocaşul senegalez de la Valsui e renumit pentru viaţa sa de noapte tumultuoasă. Nu bea şi nu fumează, dar are lipici la femei. Acestea sunt impresionate de dimensiunile organului fotbalistului.

Bănel Nicoliţă, „tare ca volanul”

Sexy-Brăileanca a spus, după ce a avut o aventură cu stelistul: „Bănel o are tare ca volanul”.

Cristi Daminuţă, „Crenvurst”

Rege al vieţii de noapte, având la activ numeroase cuceriri din lumea mondenă, dinamovistul e poreclit „crenvurst”.

Adrian Cristea, zis „Castravetele”


Dinamovistul, fost iubit al Biancăi Drăguşanu, e supranumit de colegi „Castravetele”. Glumele din vestiar au fost alimentate de fotografiile pe care „Prinţul” şi le-a făcut în momentele în care era singur, în cameră, gol puşcă.

Topul oamenilor de fotbal

Florin Prunea (foto jos). Libertatea a publicat un articol despre dimensiunile managerului sportiv dinamovist (30 de centrimetrii), devenite legendare în lumea fotbalului. La mijlocul anilor 1990, suporterii dinamovisti îl intrebau, în gluma, pe Prunea dacă poate prinde frecvenţa Pro TV cu penisul sau uriaş.

Ioan Neculaie Conform unui material publicat de revista Ciao, patronul de la FC Braşov e poreclit „Ceapă”, datorită formei mădularului său: lung şi subţire.
Vasile Turcu. Se pare că fostul acţionar dinamovist şi-a făcut implant de mărire a penisului, la o clinică din Austria, „cocoşelul” a ajuns la 28 de centimetri. Atacat în presă de Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, la începutul anului, Turcu l-a provocat pe acesta să-şi dovedească bărbăţia printr-un duel sexual.
Gigi Neţoiu.  Prieteni ai celui supranumit „Comandantul” spun că acesta ar fi mai dotat în pantaloni chiar şi decât şi de Florin Prunea. După unele surse, „Nea Gigi” ar suferi şi de priaprism.
Citeşte şi: Ioana Popescu s-a bucurat de bărbăția de 24 cm a lui Mutu!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii