30 Sep. 2012 18:47 , de admin

CELE MAI SLABE VEDETE de la noi! Crezi că sunt ANOREXICE? | FOTO

Distribuie

Dorinţa de a fi cât mai slabe, plăcerea de a se vedea cu oasele ieşind prin piele i-au îngrozit pe fanii unor vedete de la noi. Cu toate că silueta de invidiat este un atu şi un factor decisiv pentru cariera lor, undele dive de la noi au cam exagerat cu dietele drastice şi câteva au avut nevoie chiar de ajutorul medicilor atunci când au devenit mult prea slăbite.
Inna pare să fie cea mai nouă figură intrată în clubl „anorexicelor” din showbiz. Şi asta după ce artista şi-a publicat o fotografie în care este exagerat de subţire. „Inna trebuie să se hrănească! Are nevoie de bani să îşi cumpere de mâncare! Haideţi să o ajutăm”, comenta în glumă cineva, făcând referire la faptul că solista se înfometează sau ţine vreo dietă drastică pentru a fi slabă, aşa cum e la modă printre vedete. Altcineva comenta că „Inna este imaginea anorexiei”. Mai mult, artista a dat frâu liber comentariilor, mărturisind cu nonşalanţă ce mănâncă.
Bianca Drăguşanu este deja celebră pentru corpul ei disproporţionat: extrem de slabă, dar cu sânii mari, datorită silicoanelor. Ea este frecvent ţinta glumelor şi a criticilor venite din partea fanilor, care se întreabă de cele mai multe ori de ce şi-ar dori cineva să aibă oasele la vedere. Răspunsul a venit chiar din partea vedetei: „Mie-mi plac oasele mele! Mi se pare că am niște oase foarte sexy”.
Daniela Crudu a trecut recent prin chinurile unei diete drastice, după ce a fost criticată pentru că era prea grasă. În jumătate de an, Cruduţa a ajuns să fie însă numai piele şi os, ajungând să fie comparată cu fosta ei colegă, Bianca Drăguşanu. De altfel, bruneta a avut nevoie, recent, de ajutor medical, chiar în direct, în timpul emisiunii. Cruduţa se simţea slăbită şi nu a mai putut să mai stea în picioare din această cauză. Pentru a drege busuiocul, asistenta păcătoasă a mărturisit a doua zi: „De dimineață, la 11, am mâncat o shaorma cu de toate. Pe cuvântul meu”.
Laura Cosoi a ajuns și ea în rândul vedetelor care sunt suspectate de anorexie, după ce și-a postat câteva imagini pe Facebook, în costum de baie. Frumoasa blondă a spus însă că totul este o aberație. „Îmi place starea de foame. Nu stau mult așa, dar îmi place să-mi fie foame. Nu sunt anorexică, am poftă de mâncare și mănânc destul de bine. Nici dacă ești grasă nu e bine, atunci când slăbești nu e bine”.
Mădălina Pamfile a vrut şi ea să impresioneze pe reţelele de socializare, postând o poză de la mare. Nu i-a ieşit însă. Mădălina Pamfile are picioarele şi mâinile scheletice şi, probabil, din profil, arată aproape la fel de rău precum fosta asistentă a lui Capatos, Bianca Drăguşanu, care şochează de fiecare dată când postează imagini pe Facebook.

Ce este anorexia?

Denumirea completa a afec’iunii este anorexia mentală sau anorexia nervoasă. Aşadar, nu există nici un dubiu asupra faptului că refuzul sistematic al unei persoane de a se hrăni (anorexia nervoasa de tip restrictiv), ca şi abuzul de purgative, clisme, diuretice şi exercitii fizice (anorexia nervoasa de tip eliminator sau purgativ) sunt grave tulburari mentale.
Anorexia apare pe fondul unei permanente nemulţumiri de sine, în dorinţa de a slăbi şi de a evita îngrăşarea. Anorexia se manifestă în 90% din cazuri la femei tinere şi adolescente.
Voi ce părere aveţi despre cele cinci fete? Sunt doar slabe şi le stă bine sau ar putea fi anorexice?

Comentarii
← Inchide