Chirurgia estetică a mai făcut o victimă! Alice Iotta, sora Simonei Sensual, s-a ales cu patru găuri în fese

11 ianuarie 2012 13:40

Dorința a avea un posterior bombat și apetisant, a trimis-o pe Alice Iotta, sora Simonei Sensual, pe patul de spital.

Blonda, care urmat în urmă cu câteva luni un tratament estetic de înfrumusețare, constând în multiple intervenții, în special la nivelul posteriorului și al sânilor, s-a ales cu patru găuri în fese.
„Acest tratament de înfrumusețare s-a transformat în cel mai îngrozitor coșmar! Am făcut o intervenție la fese cu mai bine de două luni în urmă, era vorba de o remodelare cu fire de suspensie după așa-zisă ‘metoda braziliană’, în urma căreia urma să obțin un fund bombat asemenea fetelor de pe plajă Copacabana! Evident, înaintea operației, am discutat îndelung cu medicul și am fost asigurată că nu există nici un fel de risc. În realitate, am trecut prin dureri cumplite, cu toate că doamnă doctor susținea sus și tare că voi resimți doar o ușoară febră musculară pentru o săptămâna, iar în trei săptămâni recuperarea va fi completă. După care, credeam eu, în naivitatea mea, mi-aș fi putut relua programul obișnuit, atât în familie cât și în societate”, a declarat Alice pentru bucătărescu.ro.

A dat clinica în judecată

În loc să aibă fundul mult visat, sora Simonei Sensual a ajuns cu posteriorul distrus într-o clinică din Bulgaria și a fost nevoită să urmeze luni bune un tratament complex pentru a se vindeca.
„Simțeam cum mi se sfâșie parcă carnea de pe oase la orice mișcare. Timp de două luni nu am putut să merg sau să stau în fund, nu mă puteam apleca, nu mă puteam îmbrăca singură, mereu fiind nevoie de cineva să mă ajute. Durerile erau cumplite, iar calmantele nu le puteau alina decât pentru foarte scurt timp. Nu puteam dormi sau stă în vreun  fel.  Puroiul ce se formase într-una din fese, acolo unde primul fir s-a rupt, inflamase zona și iesea prin piele”, a povestit Alice, precizând că a acționat în instanță clinica de înfrumusețare.
În prezent, blonda se simte bine și vrea să revină în prezentări, pe paginile ziarelor și ale revistelor.
 
 
 
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro