MENIU CAUTĂ
23 Apr. 2018 12:39

Clipe grele pentru Andreea Bănică. “Toată viața voi regreta că nu pot să îți mulțumesc”

Distribuie

Clipe grele pentru Andreea Bănică. Artista a postat pe contul de socializare o imagine cu mama ei din tinerețe. Femeia a murit în urmă cu câțiva ani, iar de atunci, artista a suferit foarte mult, că nu a avut-o aproape.

„Mama! Zâmbetul, iubirea, sufletul frumos tu mi le-ai dăruit. Toată viața voi regreta că nu pot să îți mulțumesc pentru ceea ce sunt azi. Îmi lipsești enorm…' a fost mesajul emoționant postat de Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

mama Andreea Banica

„Ești un om deosebit și o mamă minunată și cu siguranță mama ta este mândră de tine! , Păcat că nu mai e în viață. Își vedea și ea nepoțeii, pe Sofia și Noah.  Te veghează de acolo sus. Și e mândră de tine, cu siguranță', au comentat fanii.

Puţină lume ştie că într-un interval de doar doi ani Andreea Bănică şi-a pierdut ambii părinţi şi bunicul. Drama prin care a trecut artista a avut loc în perioada 2001-2003, atunci când aceasta era în componenţa trupei Exotic şi mai apoi a trupei Blondy.

Tatăl Andreei a murit în urma unui accident rutier în 2001 şi doi ani mai târziu mama ei a avut aceeaşi soartă după ce a pierdut lupta cu cancerul. Mama a fost singurul caz de cancer de esofag la femeie din Romania. A murit cand eram pe scenă. Am aflat vestea dupa ce am terminat spectacolul', povestea artista în urmă cu câțiva ani.

Aceasta a continuat: Am fost stăpână, pe picioarele mele. Mama mea m-a invatat in viata sa incerc sa obtin patru pereti ai mei. Sa fiu independenta, sa fiu pe picioarele mele. Muncind mi-am luat prima garsoniera. Tatăl meu m-a invatat foarte mult ce înseamnă ambiţia. Tatal meu era un om destul de dur. Mă altoia. Chiar şi la 17 ani m-a altoit. Mi-a prins bine că am luat bătaie'.

Andreea Bănică, care arată senzațional la 40 de ani, formează o familie foarte unită și fericită alături de Lucian Mitrea și de cei doi copii ai lor, Sofia și Noah.

 

Citește și

EXCLUSIV | Doi bătrâni au rămas singurii locuitori ai unui sat de lângă Cernobîl. De câţiva ani, însă, nu-şi mai vorbesc

Loading...
Comentarii