VIDEO. Concert Holograf la Sala Palatului. Gabriel Cotabiță a deschis show-ul. Prima apariție a artistului, după ce a ajuns din nou la spital

20 martie 2017 20:36 De: , ,

Concert Holograf la Sala Palatului, luni seara. Gabriel Cotabiță a deschis show-ul cu melodia „Astronautul xy”. De altfel, aceasta este prima apariție a interpretului, după ce recent a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Concert Holograf la Sala Palatului în fața a mii de oameni, luni seara. Gabriel Cotabiță a fost cel care a deschis spectacolul celor pe care îi cunoaște de ani de zile.

Concert Holograf la Sala Palatului. Gabriel Cotabiță a deschis show-ul. Prima apariție a artistului, după ce a ajuns din nou la spital

FOTO: Vlad Chirea

Concert Holograf la Sala Palatului. Gabriel Cotabiță a urcat pe scenă

Una dintre cele mai apreciate trupe din România, Holograf și-a început activitatea în 1978. După anul 1990, Holograf a schimbat puțin stilul muzical, mergând pe rock modern, printre cele mai cunoscute melodii ale formației fiind: “Banii vorbesc”, “Dincolo de nori”, “Ți-am dat un inel”, “Undeva departe” și “Să nu-mi iei niciodată dragostea”. După mai bine de 30 de ani de activitate a formației, Holograf  își continuă drumul în muzică în formula: Dan Bittman (voce), Edi Petroșel (tobe), Tino Furtună (clape), Romeo Dediu (chitară) și IulianVrabete (bas).

Gabrie Cotabița a ajuns, recent, din nou pe mâna medicilor! Asta după ce a acuzat ceva probleme cu respirația și stări de oboseală.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro