Concurentul de la MasterChef, intrat în conflict cu Chef Florin Dumitrescu, TRANŞEAZĂ LUCRURILE: „Am fost AGRESAT atât verbal, cât şi fizic”

13 martie 2013 21:38

Bucătăria naşte pasiuni nebănuite, iar recentul incident din cadrul emisiunii „MasterChef” dovedeşte că presiunea şi nervii întinşi la maxim pot să „dea în clocot” la un moment dat.

Concurentul Andrei Georgeo a povestit că în timpul competiţiei a fost agresat de Chef Florin Dumitrescu. „Ţin să precizez că nu am fost bătut măr, cum a apărut în diverse locuri, ci că am fost agresat. Am fost agresat atât verbal, cât şi fizic, luând capuri in nas din partea lui Florin Dumitrescu”, a povestit Andrei Georgeo în emisiunea Wowbiz de la Kanal D despre incidentul care ar fi avut loc pe 1 martie, în timpul filmărilor pentru emisiune.

„Nu am semnat nici o clauză în care eu să iau bătaie ca şi concurent şi nimeni să nu intervină. Am semnat un contract pentru a participa la acest concurs şi sunt clauze de confidenţialitate pe care le voi respecta. Dar, acum vreau dreptate”, a punctat fostul concurent.
SCANDAL la MASTERCHEF! Florin Dumitrescu, ACUZAT că a BĂTUT un concurent

Incidentul dintre cei doi a pornit iniţial de la câteva injurii şi a degenerat. „La ei, fiecare moderator isi joaca rolul in emisiune, dar acest lucru nu justifica modul in care el a reactionat. Formatul emsiunii probabil îi permitea acest lucru. Comportamentul lui era unul obişnuit, mai ales faţă de mine”.

Gestul lui Florin Dumitrescu nu are nici o explicaţie, însă Andrei Georgeo a făcut o dezvăluire care trebuie luată cu rezerve, din moment ce nu poate fi probată: „Am spus-o la Poliţie şi vă zic şi vouă. El duhnea a alcool când s-a apropiat de mine. Pot pune mâna pe Biblie, merg la testul cu detectorul de minciuni…” De altfel, fostul concurent a mers la IML pentru a obţine un certificat şi a depus o plângere la Poliţie pentru agresiune.
Poziţia postului Pro TV a fost clar comunicată printr-un comunicat: „Filmuleţul incidentului petrecut la filmări a fost unul foarte concludent, imaginile dovedind că se poate vorbi despre o altercaţie, nicidecum de o bătaie, aşa cum pretinde Georgeo Andrei. După altercaţie, concurentul şi-a exprimat opţiunea de a părăsi concursul şi a anunţat echipa de producţie că nu doreşte să mai continue filmările”.

A doua ediţie MasterChef, lider de audienţă

Cea de-a doua ediţie din acest sezon al emisiunii „MasterChef” a adus marţi seară, la Pro TV, noi şorţuri acordate de cei trei juraţi şi poveşti interesante, show-ul fiind din nou lider de audienţă, pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.
Cel de-al doilea sezon al emisiunii „MasterChef” a început săptămâna trecută. În număr şi mai mare decât anul trecut, concurenţi din toate colţurile ţării şi nu numai şi-au luat inima în dinţi şi au bătut la poarta „MasterChef” cu speranţa şi încrederea că pot ajunge în mult râvnita bucătărie a celor mai buni. Vezi în fiecare marți la Pro TV dacă aceștia vor reuși să treacă de primul obstacol, întâlnirea cu cei trei chefi juraţi-chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu.
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro