Connect-R, în scandal cu dansatorii! A făcut o grămadă de bani, dar uită de obligații

10 septembrie 2013 16:55

Ştefan Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, nu şi-a mai plătit colegii de trupă, zece la număr, deşi vara asta a încasat peste 130.000 de euro din concerte. Pentru că nu au din ce trăi, doi dintre angajaţi l-au ameninţat pe solist cu demisia, iar artistul i-a luat peste picior, dându-le de înţeles că doar prezenţa lui pe scenă contează în ochii fanilor.

Connect-R încasează în jur de 4.500 de euro pentru fiecare concert, sumă din care trebuie să-i plătească şi pe cei zece membri ai trupei, dintre care patru dansatori, cărora le-a promis câte 250 de lei, şi şase instrumentişti, cu care are o înţelegere pe 440 de lei de persoană.
Dacă le achită onorariile, el tot ar rămâne în buzunar, cel puţin teoretic, cu circa 3.500 de euro.

«Fanii vin pentru mine, nu pentru voi»

Numai că, din motive doar de el ştiute, solistul se dovedeşte a fi un şef care nu e cu plata salariilor la zi, întârzierile lungi, de câteva săptămâni, agitând spiritele printre colegii lui de scenă.
Mai mult, Connect- R a redus drastic onorariile dansatorilor (foşti finalişti la emisiunea “România dansează”, de la Antena 1), iar când doi dintre ei l-au ameninţat că demisionează, solistul, căruia i s-a urcat succesul la cap, le-ar fi replicat, conform apropiaţilor, pe un ton zeflemitor: “Fanii vin pentru mine, nu pentru trupă”.
Totuşi, în urma revoltelor justificate ale colegilor săi, Connect- R a revenit la sentimente mai bune şi a promis că le va achita restanţele, însă pe rând, câte unui membru al trupei pe săptămână.
Connect-R (centru) e în război cu propriii lui dansatori, pentru că nu i-a mai plătit de câteva săptămâni
Artistul, care a devenit faimos anul trecut cu piesa “Vara nu dorm”, a declarat, deunăzi, într-un lacrimogen interviu televizat: “M-aş mulţumi cu salariul mediu pe economie. Dumnezeu mi-a dat destul, iar pe viitor o să le mai dea şi altora”.
Însă, contrar imaginii de băiat modest şi evlavios pe care şi-a construit-o, el pare însetat de bani, câştigând, în ultimii doi ani, peste 300.000 de euro din concerte.
Curios este că, deşi are conturile pline, el continuă să locuiască într-o garsonieră modestă, din cartierul Crângaşi, iar părinţilor săi, deşi se laudă, tot nu le-a cumpărat casa mult-visată.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro