Connect-R şi-a ţinut promisiunea! Uite cine joacã în cel mai nou videoclip al lui!

13 iunie 2013 13:54

Connect-R a lansat ieri videoclipul piesei „Dă-te-n dragostea mea”, iar artistul s-a ţinut întru totul de cuvânt.

În prima ediţie a emisiunii prezentate de Dan Negru, Next Star, din al cărei juriu face parte, Connect-R l-a invitat pe micuţul dansator Adam Matei să joace într-un videoclip alături de el, aşa că atunci când a pregătit scenariul, artistul nu l-a uitat pe micuţ. O nouă ediţie a emisiunii Next Star va putea fi urmărită mâine seară, începând cu ora 20:30, la Antena 1.
Încã de la apariţia sa pe piaţă, single-ul a stârnit o mulţime de controverse, din cauza versurilor sale. Au existat numeroase speculaţii privind persoana care l-a inspirat pe Connect-R să compună o astfel de piesã, dar şi persoane care au considera că acesta reprezintă o jignire la adresa femeii, în general.
Adevărul pare a fi însă foarte departe de aceste interpretări, artistul dorind doar să creeze o notă stilistică particulară despre iubire, după cum chiar el a declarat. Povestea clipului porneşte de la binecunoscutele certuri din gelozie, iar filmările sunt fragmentate de cadre cu artistul ce cântă pe un heliport alături de trupa sa, dansatori şi micuţul Adam Matei.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro