Connect-R şi-a văzut visul cu ochii

07 octombrie 2014 17:25

Ştefan Mihalache, alias Connect-R, a investit banii de la nuntă, dar şi o parte din cei câştigaţi din concerte, într-o casă cu grădină. Imobilul, care în prezent se află în renovare, este amplasat într-o zonă foarte bună a Capitalei.

Connect-R şi-a dorit de ceva vreme să-şi mute familia la curte, pentru ca fetiţa lui, acum în vârstă de zece luni, să beneficieze de spaţiu de joacă în aer liber. A văzut mai multe terenuri, dar nimic nu a fost până acum pe placul lui şi al soţiei sale, Misha. Dar iată că, într-un final, artistul şi-a îndeplinit visul. Recent, el şi-a cumpărat o căsuţă, pe care acum o renovează din temelii. Artistul este dispus să investească în ea în jur de 150.000 de euro.
Momentan locuiesc într-un apartament
Până când totul va ieşi aşa cum îşi doreşte, Connect-R va locui în continuare, cu Misha şi cu fetiţa lor, Maya, în apartamentul în care stau în prezent. “Îi mulţumim lui Dumnezeu că ne-a dat posibilitatea să ne luăm o casă. Acum se lucrează la ea, o renovăm. Nu ştiu cât va dura până va fi gata. O să stăm doar eu cu Misha şi fetiţa”, a mărturisit artistul. Dat fiind programul încărcat pe care îl are, dar şi faptul că acum este ocupat cu renovarea casei pe care a achiziţionat- o, Ştefan nu a apucat încă să-şi ducă soţia în luna de miere, după nunta ca-n poveşti din septembrie. “Cu siguranţă vom pleca în vacanţă, în luna ianuarie. Până atunci, nu avem cum”, a mai spus acesta.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro