Constantin Iosef vorbeşte în premieră despre divorţul de vedeta TV: «Eu nu consider că am fost însurat cu Teo!» | EXCLUSIV

26 septembrie 2014 16:57

A divorţat de Teo la sfârşitul anului 2012 şi, de atunci, fostul soţ al vedetei a evitat să discute despre acest eveniment neplăcut din viaţa sa. Acum însă, Constantin Iosef a decis să dea cărţile pe faţă şi face dezvăluiri-şoc despre căsnicia lui cu vedeta TV, dar şi despre relaţia pe care o au în prezent.

Constantin Iosef, fostul soţ al lui Teo Trandafir, locuieşte de mai bine de un an în Franţa, unde trăieşte o poveste de dragoste cu Manuela, femeia care a fost prima şi marea lui iubire încă de când avea 18 ani. Contactat de Libertatea, bărbatul, care până acum a refuzat să dea şi cel mai mic detaliu despre căsnicia de numai şase luni cu vedeta TV, a mărturisit, în premieră, că, practic, fosta soţie a fost cea care l-a ajutat să-şi regăsească fericirea în braţele actualei partenere.
“Teo a fost persoana nepotrivită, dar providenţială. În urma căsătoriei amândoi am avut de câştigat. Ea s-a întors în televiziune, aşa cum şi-a dorit, iar eu, datorită ei, am regăsit- o, după 20 de ani, pe Manuela, marea mea dragoste. M-am reîntâlnit cu ea după divorţ, în momentul în care prietenii noştri comuni au pus-o la curent cu ce mi se întâmplase. Este total fals ceea ce s-a insinuat, cum că din cauza ei m-am despărţit de Teo. Eu şi Teo nu ne potriveam, eram total diferiţi, ne certam de fiecare dată când ieşeam în oraş, pentru că aveam percepţii diferite”, a mărturisit Constantin Iosef pentru Libertatea.
Fostul rugbist a făcut şi o destăinuire-şoc, şi anume că el se răzgândise în privinţa însurătorii cu doar o săptămână înainte de nuntă: “Mi-am dat seama de atunci că nu-i bine să fac acest pas şi, cu o săptămână înainte, am plecat de acasă. Până la urmă, am cedat şi din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea, dar şi pentru că am zis că poate o să ajungem să ne cunoaştem mai bine şi o să ne înţelegem. Din acest motiv, am întârziat să depunem actele la primărie câteva zile. Pot spune însă că eu nu simt că am fost însurat, nu consider că aceea a fost o căsătorie, eu nu eram acolo. Teo ştia dinainte de nuntă că nimic nu era în regulă”.

Teo i-a interzis s-o mai caute

În ceea ce priveşte relaţia lui actuală cu Teo, Constantin Iosef face o dezvăluire neaşteptată. La cererea fostei soţii, s-a văzut nevoit să întrerupă orice legătură cu ea: “De atunci, de la divorţ, Teo nu a vrut să mă mai vadă, deşi eu înainte de a pleca i-am spus că ne oprim în acel punct cu căsnicia noastră. La notar, când am divorţat, m-am dus singur, iar ea l-a chemat acasă, ca să nu dea ochii cu mine. Mă mai ţin însă la curent prietenii cu ceea ce i se întâmplă. Chiar îi doresc să fie fericită, aşa cum sunt şi eu acum”.
Teo poartă pe chip «semnul lui Mefisto»!

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro