MENIU CAUTĂ
23 Oct. 2012 05:11 , de Magdalena Duru

Cori Grămescu: „Femeile sunt OBLIGATE să poarte BUSTIERE la sport”. Află de ce e bine să faceți mișcare desculți!

Distribuie

„În general, pentru orele de Pilates sau antrenamentele statice (cele de tonifiere, la care se execută exerciții la saltea), cel mai indicat este să lucrezi în picioarele goale. Principiul barefoot training este unul foarte popular în toată lumea, și se folosește pentru a stimula centrii nervoși ai tălpilor și pentru a îmbunătăți capacitatea de echilibrare a corpului, conducând la întărirea gleznelor și a genunchilor și la îmbunătățirea posturii și a circulației”, a dezvăluit Cori pentru replicavedetelor.ro.
Antrenoarea a vorbit și despre importanța bustierei.
„Noi femeile suntem obligate să purtăm bustiere de sport, pentru susținere. Indiferent că este vorba de un antrenament cu greutăți, aerobic, fitness sau de mărimea sânilor, bustiera nu trebuie să lipsească din kit-ul tău de sport”, a spus acesta.
Cori Grămescu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fitness din țară. Aceasta a lansat în luna iunie primul DVD Premium de fitness din România, Lady Fit Home Edition', cu exerciţii ce pot fi urmate de oricine acasă, în faţa televizorului.
 

Loading...
Comentarii