Cori Grămescu îl prezintă pe medicul care te poate slăbi în timp record, mâncând grăsimi!

12 iunie 2012 09:43

Cori Grămescu îl va avea duminica aceasta, la sala ei, invitat pe Dr. Andrei Laslău, medic chirurg, autorul mai multor teze apărute în publicaţia de nutriţie de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie.

Acesta este primul medic român care susţine dieta ketogenică, (Keto), cea care a ajutat-o pe Cori Grămescu să slăbească aproape 40 de kilograme în urmă cu opt ani.

Andrei Laslău vine să răstoarne miturile clasice în privinţa slăbitului şi va prezenta metoda prin care orice organism poate scăpa de cel puţin 4 kilograme în doar 7 zile, fără înfometare.

Întâlnirea cu publicul, atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, are loc duminica aceasta la sala Lady Fit, între orele 10-18, interval în care se vor putea testa noile metode de fitness pe care Cori le-a adus în premieră în România şi care sunt 100% compatibile cu dieta Keto.

La seminarul life coaching ţinut de Andrei Laslău, completat de cel de cooking ţinut de Cori Grămescu, invitaţii vor învăţa ce alimente să aleagă şi cum să le combine pentru a avea rezultate uimitoare în atât de scurt timp, la fix pentru a arăta bine în sezonul estival.

Termenul limită de înscriere este 15 iunie, iar accesul la eveniment costă 50 de lei şi acoperă toată ziua, plus vouchere de trei antrenamente gratuite la sală şi tratamente de înfrumuseţare la Perfect Lines.

Prin dieta Keto, Dr. Andrei Laslău a slăbit, la rândul lui, 20 de kilograme în doar o lună şi jumătate. Din bărbatul cu burtă şi cu colaci de grăsime în jurul taliei, Andrei a ajuns să aibă un trup bine tonifiat şi sănătos, fapt care i-au făcut pe mulţi să creadă că a suferit operaţie de micşorare a stomacului, rezultatele fiind comparabile.
Andrei Laslău, înainte şi după ce a ţinut dieta Keto

Cum funcţionează dieta Keto?

Dieta Ketogenică reduce la minimum consumul de carbohidraţi şi oferă proteine şi grăsimi sănătoase ca alternativă.

“Oamenii cred că mâncând puţine grăsimi slăbeşti, deşi este exact pe dos. Cea mai bună metodă de a slăbi este să mănânci mai multe grăsimi şi să restricţionezi la maxim carbohidraţii, în special zaharurile simple. Şi funcţionează cu niste beneficii delicioase. Salate cu avocado, nucă de cocos, nuci cu smântână, ouă prăjite în unt, supă de pui a la grec, muşchiuleţ de vită în sos de brânză gorgonzola, alune de pădure, migdale, seminţe, o infinitate de posibilităţi, multe extrem de uşor de gătit!

Ideea e ca trebuie să mănânci grăsimi! 65% grăsimi, 30% proteine, 5% carbohidraţi sau chiar deloc. Dieta e extrem de sănătoasă! Te ajută sa scapi de colăceii si aripioarele din jurul taliei, să obţii un abdomen mai plat, iar eficienţa ei nu depinde de conformaţia corporală pentru că “atacă o cale metabolică pe care o are orice om normal – activează la maximum TAG lipaza hormonosensibilă”, explică dr. Andrei.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro