MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 16:12

Cornelia Rednic a făcut anunțul după 25 de ani alături de soțul ei. “Sunt fericită. Vom avea un…”

Distribuie

Cornelia Rednic a făcut anunțul după 25 de ani alături de soțul ei, atât pe scenă cât și în viața personală.  Cei doi pregătesc un spectacol important, iar artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Cornelia Rednic  şi soţul său împlinesc 25 de ani de carieră, iar pentru a sărbători acest lucru vor organiza un spectacol special.

„Vreau să fac anunţul că eu şi soţul meu facem 25 de ani de carieră artistică şi vom avea un spectacol. Sunt fericită”, a spus Cornelia Rednic la „Antena Stars.

Cornelia şi Lupu Rednic au împlinit 26 de ani de căsnicie şi 25 de ani de carieră împreună. Artista de muzică populară a dezvăluit cum a renunțat la școală pentru cel care i-a devenit soț.

Eu după clasa a 10-a am renunţat la şcoală, eram măritată. Am terminat clasa a X-a şi eu m-am măritat cu Lupu. Apoi mi-am dat seama că nu e bine, mi-am terminat studiile, apoi am făcut şi facultatea, pe toate pe rând. Avem 26 de ani de când îmi mănâncă capul', a spus Cornelia într-o emisiune TV.

Citește și

FOTO | Gestul unei chelnerițe a devenit viral pe internet. Pe lângă aprecieri din toată lumea, tânăra a primit o bursă de studii

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 16 decembrie 2018
Loading...
Comentarii