Costumațiile le-au dat de furcă și și-au ARĂTAT PĂSĂRICILE! Vezi cum au comis-o pe SCENĂ Antonia, Inna și alte CÂNTĂREȚE de la noi! FOTO

24 februarie 2013 09:09

Au susținut concerte în fața a mii de oameni, însă asta nu le-a împiedicat să apară în ipostaze rușinoase. Nicoleta Luciu este cântăreața care a comis cel mai recent o astfel de gafă, ajungând și ea pe lista rușinoasă a ”păsăricilor la vedere din showbizul românesc”, pe care se mai află Inna, Antonia sau Diana Dumitrescu.

Nicoleta Luciu
Vedeta a mers la târgul „Ghidul miresei”, de la Romexpo, unde a susţinut un concert, pentru cei veniţi la eveniment. Nicoleta a adoptat o ţinută foarte sexy, însă pantalonii scurţi, minusculi i-au lăsat la vedere bikinii albi, dar şi părţile intime.

 
Alexandra Stan
Alexandra Stan a susţinut un concert în Germania, în 2011, în care şi-a încântat fanii nu doar prin muzica ei, ci şi prin faptul că şi-a arătat zona intimă. Blugii foarte scurţi şi chiloţeii minusculi au lăsat la vedere zona intimă a Alexandrei, iar fanii ei au putut să admire în voie zona intimă a artistei.

Inna
Desemnată cea mai sexy femeie din lume de revista FHM România în 2011, Inna a fost surprinsă la plecarea din clubul Queen din Paris cu „păsărica” la vedere. Îmbrăcată într-o geacă de 5.000 de euro și într-o pereche de pantalonași foarte scurți, Inna a lăsat să se vadă, cu sau fără voie, o parte din zona ei intimă.


Diana Dumitrescu
Invitată de onoare în urmă cu câteva luni într-un club din Constanţa, actrița a uimit audienţa cu mişcările erotice pe care le-a făcut pe podiumul de prezentare, dar și cu părțile intime pe care i le-au surprins fotografii.

Antonia
Pe lângă hiturile sale, fanii s-au putut delecta în timpul unui concert susținut de Antonia în 2011, într-un club, şi cu îmbrăcămintea provocatoare a artistei. Pantalonii foarte scurţi pe care vedeta i-a purtat i-au dat însă destul de bătăi de cap. Astfel, cei care au stat în apropierea scenei au putut vedea destul de clar zonele intime ale Antoniei.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro