22 Dec. 2012 14:16 , de Claudiu Petrisor

Cristi Tabără : „Crăciunul începe cu 2 luni înainte în supermarketuri!”

Distribuie

În stilul său caracteristic, Cristi Tabără face o paralelă între spiritualitatea celebrării Naşterii Domnului și sărbătoarea comercială din zilele noastre cu nenumărate cadouri sub bradul de Crăciun.

„Crăciunul începe cu 2 luni înainte în supermarketuri!”, spune prezentatorul tv, punctând că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe semnificația sărbătorii în sine, pe apropierea de cei dragi şi deschiderea catre divinitate decât pe goana printre raioanele hipermarketurilor. Cât despre el, moderatorul TVR spune că își va petrece sărbătorile înconjurat de cei dragi.

Printre artiștii invitați de Cristi Tabără la discuțiile despre tradiții si planuri de Crăciun, se numără Proconsul, Iris, Tavi Colen, Maria Radu, Pact by Leo Iorga & Ordean, Ianna, Distinto, Mike Godoroja sau Gelu Voicu. Alături de Cristi Tabără, în rolul de asistentă tv este frumoasa Alina Clapa, deținătoare de numeroase titluri de Miss, iar producția emisiunii speciale TVR, „O dată-n an este Crăciunul”, poartă amprenta Codruței Prunariu.

Loading...
Comentarii