14 Ian. 2018 10:36

Cristina Ciobănașu și actorul Adrian Titieni sunt tată și fiică în serialul “Fructul oprit”

Distribuie

Cristina Ciobănașu și actorul Adrian Titieni sunt tată și fiică în serialul “Fructul oprit”, ce va avea premiera luni, 15 ianuarie.

Despre marele actor, Cristina are numai vorbe de laudă, mărturisind că este o adevărată plăcere să lucreze împreună cu acesta.

Îmi place foarte tare să lucrez cu domnul Adrian Titieni!', mãrturiseşte Cristina Ciobănașu, după câteva luni petrecute pe platoul de filmare. Aceasta face echipă cu nume mari ale filmului și teatrului românesc în noul serial al Antenei 1. Cristina este Ana, fiica lui Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni), în Fructul oprit', producție semnată de Ruxandra Ion, a cărei lansare va avea loc luni (15 ianuarie), de la ora 20.00.

Este o prezență atât de plăcută! Este plin de bunătate, nu ai văzut așa ceva! Este un om foarte bun și calm. Dacă îi ceri un sfat, ți-l dă cu cel mai mare drag.' , povestește Cristina.

Produs de Ruxandra Ion, după scenariul transpus într-o manieră originală de Radu Grigore și Simona Macovei, Fructul oprit' este prima dramă psihologică din peisajul serialelor autohtone,  urmând să aibă premiera luni (15 ianuarie), de la ora 20.00, la Antena 1. Este un proiect frumos la care muncim cu suflet și sperăm ca rezultatul să mulțumească și să satisfacă telespectatorii noștri. Suntem o echipă frumoasă, ne-am unit de când lucrăm împreună și mă bucur tare, pentru că atunci când pe platoul de filmări este o energie bună, lucrurile ies mult mai bine.', spune Cristina.

Crsitina Ciobănașu a devenit cunoscută în urmă cu 7 ani, când avea doar 11 ani.  Atunci, Alex Velea şi Cristina Stoicescu se luptau la 'Dansez pentru tine', pentru Criss Ciobănaşu, o fetiţă din Botoşani, care a cucerit inimile tuturor.

Cristina Ciobănaşu s-a născut într-o familie numeroasă din Botoşani, în comuna Vorona Mare, însă s-a zbătut să-şi depăşească condiţia. Norocul ei s-a numit Ruxandra Ion, care a adoptat-o. Acum, Criss a absolvit Liceul de muzică 'Dinu Lipatti' din Capitală şi a devenit o actriţă talentată (n.r.- a jucat în 'Pariu cu Viaţa', dar şi în telenovela 'Îngeraşii').

Citește și

Ce fel de copil era Kim Jong-un. Dezvăluiri făcute de bodyguardul lui Kim Jong-il

VIDEO/ Informații pe care orice părinte trebuie să le știe. Cum îți ferești copilul de pedofili

 

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii