Cristina Spătar le-a interzis copiilor să se uite la televizor după arestarea părintelui lor – «Mami, când vine tati?»

02 octombrie 2014 17:51

Cei doi copii ai Cristinei Spătar duc dorul tatălui lor, pe care nu l-au mai văzut de patru zile. Albert, băieţelul în vârstă de cinci ani, îşi întreabă zilnic mama unde-i acesta şi când se întoarce acasă. Tocmai pentru a-i feri de durerea pe care le-ar provoca-o aflarea adevărului, artista nu-i lasă să se uite la televizor.

Nimic nu mai este ca înainte în impunătoarea vilă în care locuieşte Cristina Spătar. Veselia care răsuna odinioară s-a transformat într-o tristeţe apăsătoare de când soţul vedetei, Alin Ionescu, a fost reţinut pentru 30 de zile, sub acuzaţia de evaziune fiscală. Cei doi copii ai cuplului nu înţeleg de ce tatăl lor lipseşte de acasă, de atâtea zile, motiv pentru care Cristina şi soacra ei încearcă să-i ţină ocupaţi cu tot felul de activităţi, pentru a le distrage atenţia.
Soacra i-a devenit ajutor de nădejde
Chiar şi aşa, potrivit unor surse apropiate familiei, Albert (5 ani), băiatul Cristinei şi al lui Alin, îşi întreabă zilnic mama: “Când vine tati? Vreau să vorbesc cu el! Hai să-l sunăm!”. Artista încearcă să-şi ascundă durerea, în faţa copiilor, dar atunci când nu este cu ei plânge şi se roagă ca soţul său să se întoarcă mai repede acasă. Tocmai pentru ca băiatul şi fetiţa ei să nu afle ce s-a întâmplat cu tatăl lor, Cristina nu îi mai lasă să se uite la televizor nesupravegheaţi, iar singurele programe la care au acces sunt cele destinate copiilor. Pentru că artista face faţă cu greu situaţiei, soacra i-a devenit un ajutor de nădejde. Aportul femeii este cu atât mai important cu cât Cristina intenţionează să-şi retragă băiatul de la grădiniţă, cel puţin pentru o perioadă, iar îngrijirea a doi copii nu e lucru uşor.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro