14 Noi. 2017 21:13

Cum arată telefonul Oanei Roman. Are carcasă din aur. Au rămas mască atunci când au văzut. “Cu acești bani poți…”

Distribuie

Cum arată telefonul Oanei Roman.Vedeta a postat pe contul de socializare un model de mobil, ce are inscripționat numele ei pe carcasa din aur. Atunci când fanii au criticat-o că este mult prea scump, aceasta a lămurit situația și le-a spus că nu este telefonul ei.

Vedeta  a reusit sa își impresioneze toti prietenii cu husa de telefon, placata cu aur si gravata cu numele ei. „Pe vremea asta urâtă, ce ar fi să ne gândim la un super cadou de Crăciun! Şi aşa mai zâmbim un pic! Iphone placat cu aur de 24kt sau cu pietre swarovski sau cu piele de crocodil”, a scris Oana pe retelele de socializare.

Fanii au reacționat imediat. „Cu acești bani poți ajuta multi oameni nevoiași, sau poți sa-i pui deoparte pentru fetița ta„, „Prea scump”, au comentat admiratorii. Oana le-a răspuns acestora imediat. „Nu e al meu. Ca nu sunt singura Oana din România„, „Dacă ar fi fost mi-ar fi placut . Dar deocamdată nu îmi permit”, a spus vedeta.

Oana Roman va avea emisiune online. „OanaPunctRoman' începe joi și va fi găzduită de revista Viva!

Emisiunea va oferi publicului povești şi curiozităţi din viața vedetelor din România. De asemenea se vor analiza tinutele acestora și lucrurile pe care aceștia le fac când nu apar la televizor. Show-ul va conține și o rubrică numită personajul săptămânii', spun oficialii Viva!.

Loading...
Comentarii