MENIU CAUTĂ
28 Feb. 2018 12:02

Cum s-a pozat Vica Blochina la primele ore ale dimineții. Blonda și-a etalat mândră posteriorul tunat

Distribuie

Cum s-a pozat Vica Blochina la primele ore ale dimineții. Blonda și-a surprins fanii cu o imagine, în care apare îmbrăcată sumar, abia trezită din somn. Patul deranjat și hainele aruncate le-a dat de gândit internauților, care nu au ezitat să o întrebe pe vedetă cu cine și-a petrecut noptea.

Îmbrăcată într-un body, Vica  s-a pozat în dreptul unui pat deranjat și a transmis mesajul „Good Morning/Bună dimineața', imediat ce s-a trezit.

Cum s-a pozat Vica Blochina la primele ore ale dimineții

Fotografia  este alb negru, așa că nu îți poți da seama dacă hainele sunt de femeie sau de bărbat, mulți dintre admiratorii acesteia fiind conviși că este vorba de haine masculine.

Proaspăt întoarsă din Asia, Vica Blochina a venit la Libertatea Live să povestească întâmplările prin care a trecut. A fost vorba despre provocări fizice, dar mai ales despre cele psihice. Vica a fost în echipă cu Daniela Crudu și, cu un euro pe zi, cele două au fost nevoite să se descurce și să-și găsească mâncare, cazare și transport.  Vica și Daniela i-au cucerit în mod clar pe asiatici. Au reușit să se împrietenească cu mai toți șoferii, care au acceptat să le ajute în mod gratuit. După ce ajungeau la destinație, aproape toți își doreau să se fotografieze alături de ele, chiar dacă nu știau cine sunt.

Citește și

VIDEO/Colonești, satul în care bătaia e ruptă din trai. Femei cu mâini tăiate cu drujba sau toporul

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii