Dan Capatos, apariție spectaculoasă la malul mării. Toate privirile au fost ațintite asupra lui. “Să nu dai de Pomohaci”

12 august 2017 22:16

Dan Capatos, apariție spectaculoasă la malul mării, la o petrecere de fițe ce va avea loc în această seară într-un club din Mamaia. Admiratorii acestuia nu s-au abținut și au făcut glume.

Dan Capatos, apariție spectaculoasă la malul mării, în acest weekend. Prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show” s-a îmbrăcat în alb, pentru că asta era tematica petrecerii „Aştept oițe rătăcite… La spovedanie!
#whiteparty”
, a scris Dan Capatos în dreptul pozei de mai jos.

Dan Capatos, apariție spectaculoasă la malul mării. Toate privirile au fost ațintite asupra lui. “Să nu dai de Pomohaci”

Dan Capatos, apariție spectaculoasă la o petrecere din Mamaia

„Să nu dai de Pomohaci la spovedanie”, „Ce tare”, au comentat internauții. Daniela Crudu nu mai e asistenta lui Dan Capatos!, de câteva luni.  Zvonul că bruneta și-a dat demisia a împânzit rapid mediul online, iar lucrurile s-au dovedit a fi adevărate. Nemulțumirile Danielei Crudu legate condițiile în care lucrează nu mai reprezintă un secret pentru nimeni. Varianta oficială a lui Capatos este că Daniela Crudu nu a plecat din cauza banilor, deoarece aceasta ar fi participat la emisiune din plăcere, însă ar fi răpus-o oboseala.

Citește și


EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel își neglijează sănătatea de dragul partenerei sale. Sacrificiu în numele soției!


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro