MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2013 14:38 , de Magdalena Duru

Dana Rogoz, distrusă de moartea Micăi | FOTO

Distribuie

Azi dimineață, "Abramburica" a mers la Spitalul Fundeni pentru a-și vizita fosta colegă, însă întâlnirea cu Michaela Niculescu a dărâmat-o.
"Nu este conștientă! Aseară era mai bine, dar azi a avut nevoie din nou de aparate. Acum ne-am adunat cu toții aici ca să fim alături de părinții ei și... așteptăm. Să sperăm că este o nouă cădere și că o să-și revină", a spus printre lacrimi Dana Rogoz, pentru emisiunea "Poveștiri adevărate", cu câteva ore înainte ca fosta ei colegă să se stingă.

Mica a murit la 31 de ani

Simpatica blondă cu ochi albaștri care a făcut parte din echipa magicianului Marian Râlea și ne-a încântat copilăria s-a stins din viață, astăzi, la vârsta de 31 de ani.
Mica, pe numele real Michaela Niculescu, a făcut parte din echipa „Abracadabra”  timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.
În urmă cu un an a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și nu a spus nimănui despre suferința ei. Și-a văzut în continuare de activitățile profesionale și personale, însă corpul i-a cedat în urma muncii titanice.
Citește și:

 


 

Loading...
Comentarii