MENIU CAUTĂ
26 Feb. 2013 18:31

Daniela Crudu, obligată să dea 50.000 € dacă părăseşte Antena 1 | EXCLUSIV | Ttrebuie să lucreze încă trei ani în trustul Intact

Distribuie

Vrea să plece din Antena 1, dar şefii i-au reamintit brusc că un transfer la alt post TV ar costa- o enorm: 50.000 de euro amendă', de care ea avea habar încă din momentul semnării contractului. Prin urmare, cum până în 2015 frumuşica brunetă nu poate face nici o mişcare, ea se vede nevoită să accepte alte locuri de muncă oferite de trustul Intact.
Pentru că şi-a manifestat dorinţa de a urma o carieră în actorie, Cruduţei i s-a oferit un rol într-un sitcom, alături de Oana Zăvoranu, dar şi de Andrei Duban, veste care iniţial a bucurat-o nespus. Însă, în momentul în care a aflat că trebuie să interpreteze rolul unei femei nonconformiste, Daniela s-a pus pe plâns, gândindu-se la reacţia gelosului ei iubit. De mila Cruduţei, scenariştii i-au promis că îi va cuminţi, din condei, personajul, suficient de mult cât să nu rămână fără iubitul fotbalist, care o ţine sub papuc.

Loading...
Comentarii