DECLARAŢIA ANDREI, după ce I S-A FĂCUT RĂU la Sibiu!

19 septembrie 2014 18:01

Andra a susţinut un concert la Media Music Awards, de la Sibiu, unde i s-au înmânat şi trei premii. Prezenţa ei a fost una electrizantă, ca de obicei, însă cântăreaţa a acuzat şi ceva probleme de sănătate.

Deşi a glumit cu fanii, Andra a cântat şi a făcut un show complet, însă nimeni nu bănuia cât de rău se simte, din urma epuizării şi a răcelii.
„Într-adevăr, sunt răcită pentru că am muncit foarte mult pentru eveniment. Am pornit de acasă cu o mică răceală, iar acolo, la Sibiu, stând în curent s-a agravat. A fost destul de răcoare. Dar staţi liniştiţi, nu mi s-a întâmplat nimic rău. Nu leşin eu aşa uşor, sunt ardeleancă sănătoasă. Nu s-a pus problema de leşin. Se vede în poze că eram susţinută când mergeam. Eram pe tocuri, iar pe jos era piatra cubică şi exista riscul să îmi pierd echilibrul, dar nicidecum altceva”, a povestit cântăreaţa la emisiunea „La Măruţă”.
Vedetei i s-a înmânat premiul „Fast Like Award”, artista fiind desemnată şi votată favorita publicului, dintr-un total de 55 de artişti, iar cu puţin înainte de miezul nopţii, aceasta a trebuit să urce pe scenă pentru a cânta.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro