MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 20:08

Deea Maxer a făcut în sfârșit anunțul mult așteptat. “Este fetiță”. “Felicitări, să vă trăiască”

Distribuie

Deea Maxer a făcut în sfârșit anunțul mult așteptat. Cumnata artistei a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar aceasta a împărtășit bucuria cu fanii de pe contul de socializare, care au felicitat-o imediat.

Sora lui Dinu Maxer a născut o fetiță, iar artista a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare. Felicitările au curs lanț. „It’s a girl ! ? Prima fetiță in familia Maxer. Avem o nepoțică!”, a fost mesajul Deei Maxer. „Să vă trăiască, să fie sănătoasă”, „Felicitări”, sunt două dintre comentariile lăsate de admiratori.

Deea Maxer și Dinu Maxer au declarat în urmă cu ceva timp că își doresc și o fetiță. „În primul rând trebuie să ne sfătuiţi cum al doilea copil o să fie fetiţă. Dacă funcţionează reţeta, votez pro, probabil într-un an,” a declarat Dinu Maxer într-o emisiune TV. 

Recent, Deea și Dinu Maxer au sărbătorit 10 ani de logodnă. Artista a povestit că inelul de logodnă pe care i l-a dat Dinu Maxer a fost ascund de acesta în tortul pe care ea l-a avut la petrecerea de majorat.

Citește și

VIDEO/Motociclista-actriță Kiara Firan își împarte viața între concursuri şi teatru. Concurează cu Gecko' cot la cot cu bărbații și pe mulți îi învinge

 

Loading...
Comentarii