MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 21:19

Detalii cutremurătoare după moartea artistei Cristina Fulguşin Mateiaş. „A refuzat să meargă la medic. A fost de la răceală”

Distribuie

Detalii cutremurătoare după moartea artistei Cristina Fulguşin Mateiaş. Interpreta de muzică populară,  Silvana Rîciu a vorbit la "Antena Stars"  despre problemele cu care se confrunta aceasta. Se pare că totul a pornit de la o răceală puternică.

Interpreta de muzică populară Cristina Fulgușin Mateiaș a murit. Aceasta avea doar 51 de ani și a fost răpusă de o răceală.

„Nu ştiam că este atât de bolnavă să ajungă într-un astfel de punct. Da, am întrebat-o aseară pe fata ei dacă a murit de la o răceală. A refuzat să meargă la medic. A luat-o salvarea duminică şi din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, un apărut complicaţii. Au vrut să o transfere la Târgu Jiu sau la Bucureşti, însă un bolnav dacă nu are o stare stabilă nu poate fi transportat nicăieri. A rămas la spital, unde a fost îngrijită bine. Poate a fost o complicaţie cauzată de răceală sau de gripă, ştiu că avea problemel la inimă, avea nişte dispozitive montate”, a spus Silvana Rîciu la „Antena Stars”.

Citește și

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu vrea să se mărite din nou. Viitorul soț va avea nevoie de aprobarea copiilor ei

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii