13 Mar. 2018 21:19

Detalii cutremurătoare după moartea artistei Cristina Fulguşin Mateiaş. „A refuzat să meargă la medic. A fost de la răceală”

Distribuie

Detalii cutremurătoare după moartea artistei Cristina Fulguşin Mateiaş. Interpreta de muzică populară,  Silvana Rîciu a vorbit la "Antena Stars"  despre problemele cu care se confrunta aceasta. Se pare că totul a pornit de la o răceală puternică.

Interpreta de muzică populară Cristina Fulgușin Mateiaș a murit. Aceasta avea doar 51 de ani și a fost răpusă de o răceală.

„Nu ştiam că este atât de bolnavă să ajungă într-un astfel de punct. Da, am întrebat-o aseară pe fata ei dacă a murit de la o răceală. A refuzat să meargă la medic. A luat-o salvarea duminică şi din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, un apărut complicaţii. Au vrut să o transfere la Târgu Jiu sau la Bucureşti, însă un bolnav dacă nu are o stare stabilă nu poate fi transportat nicăieri. A rămas la spital, unde a fost îngrijită bine. Poate a fost o complicaţie cauzată de răceală sau de gripă, ştiu că avea problemel la inimă, avea nişte dispozitive montate”, a spus Silvana Rîciu la „Antena Stars”.

Citește și

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu vrea să se mărite din nou. Viitorul soț va avea nevoie de aprobarea copiilor ei

 

Loading...
Comentarii