26 Mar. 2013 15:51 , de admin

Diana Bişinicu, mai sexy ca înainte de naştere. A slăbit aproape 12 kilograme în 3 săptămâni | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Diana Bişinicu şi soţul ei Cătălin Andrieş sunt în culmea fericirii de când au devenit părinţi. Artista a dezvăluit că are încă un motiv de bucurie. Vedeta a reuşit să slăbească 11 kilograme jumătate într-un timp record, iar acum arată mai bine ca înainte de sarcină.
Echipa emisiunii Drept la ţintă au surprins-o astăzi pe Diana la un salon de înfrumuseţare. Ea a afişat o siluetă de invidiat. Solista şi-a revenit spectaculos după naştere şi a dezvăluit cum a topit grăsimea acumulată.
Se pare că nopţile nedormite şi lipsa de timp liber au contribuit la scăderea în greutate a roşcatei.
„Mă simt împlinită şi fericită de când am devenit mămică. Este pentru prima dată când plec de acasă. Am plecat de acasă 2 ore şi deja îmi este dor de fetiţa mea. Am reuşit să slăbesc 11 kilograme jumătate. Nu ţin dietă, mânânc pentru că trebuie să alăptez fetiţa. Am slăbit făcând ture prin casă cu copilul. Alăptez şi mă trezesc din trei în trei ore. Doar eu mă ocup de ea, nu las pe nimeni să stea cu fetiţa mea. Soţul meu este topit după ea. Am avut dureri după cezariană, mi-a fost greu, dar am vrut să mă ocup eu de tot”, a declarat Diana Bişinicu la Kanal D.

Comentarii
← Inchide