Elena Merișoreanu e cutremurată, după ce a visat-o pe Ileana Ciuculete. Ce i-a transmis artista și ce a sfătuit-o preotul să facă

20 aprilie 2017 23:04

Elena Merișoreanu e cutremurată, după ce a visat-o pe Ileana Ciuculete, interpreta de muzică populară care s-a stins din viață în urmă cu mai bine de o lună. Preotul a sfătuit-o să facă urgent un lucru.

Elena Merișoreanu e cutremurată de mesajul pe care prietena ei cea mai bună i l-a transmis în vis. O fire extrem de credincioasă, artista de muzică populară mărturisește că este marcată de ceea ce se întâmplă. De altfel, apropiații Ilenei Ciuculete au visat-o pe cântăreață.

Elena Merișoreanu e cutremurată după visul în care Ileana Ciuculete i-a apărut

„Am visat-o după 10 zile. Eram undeva, lume foarte multă, nu ştiu,  era spectacol sau filmare. La un moment dat o văd pe ea că vine şi zic . . Şi când mă uit în jos zic .Zice: < Aaa, lasă că vine Cornel şi mi-o aduce, că am uitat-o acasă>.  Şi a plecat şi s-a întors şi chiar aşa a făcut: . Mi-a zis părintele să fac de două ori, că aşa e bine”, a declarat Elena Merişoreanu în emisiunea de la Antena Stars.

Elena Merișoreanu a vorbit și despre decizia lui Cornel Galeș de a se retrage la mănăstire. „El a slăbit foarte tare, suferă enorm de mult. Cred că sunt cele mai triste zile pentru el şi vor fi în continuare. Cornel nu poate să creadă că Zânica lui nu mai e, dar nici mie. M-a sunat preotul care a fost şi la înmormântare, de la muntele Athos: , a spus el.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro