18 Mai. 2018 16:11

Elena Merișoreanu, înșelată de soț. Este vorba despre o colegă de breaslă. “Am aflat și am chemat-o la mine”

Distribuie

Elena Merișoreanu, înșelată de soț. Artista de muzică populară a aflat cine a fost femeia care a avut o legătură cu bărbatul ei. Mai mult, este vorba chiar despre o colegă de breaslă, cunoscută de toată lumea.

Chiar dacă a aflat cu cine a avut o aventură soțul ei, Elena Merișoreanu a ținut totul secret, iar numele acesteia nu a fost dezvăluit niciodată.

Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine. Şi am văzut-o într-o dimineaţă şi am luat-o în braţe, am chemat-o la mine, la masă. O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa. S-a ridicat şi mi-a spus: dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului. Cele mai frumoase momente le-am trăit când mi-au venit pe lume primii nepoţi.” a spus Elena Merişoreanu într-o emisiune TV.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 20 iunie 2018. Balanțele sunt încurajate de prieteni
Loading...
Comentarii