21 Mai. 2013 20:00 , de Simona Josan

Ellie White și-a luat băiețelul la semimaratonul la care alergat weekend-ul trecut

Distribuie

Artista a luat startul din Piata Constitutiei, alaturi de voluntari, dar si de cele cateva mii de participanti la evenimentul sportiv din centrul Bucurestiului.
Ellie White a alergat mai bine de cinci kilometri, dovedind ca si-a recapatat tonusul fizic la cinci luni de cand a adus pe lume primul sau copil. Solista a fost asteptata la finis de cele mai dragi persoane din viata ei: logodnicul ei, Doru Tinca, si baietelul lor, Mihai.
„Mi-a fost initial teama ca Mihaita nu se va simti bine in mijlocul atator oameni. Nu a fost cazul! A ras si s-a jucat tot timpul, iar, la un moment dat, chiar a dormit pret de o jumatate de ora. Doru m-a asteptat la finis cu bebe in brate. Nici nu va puteti imagina ce bucurie am avut sa ii vad zambind si facandu-mi cu mana. A fost inca un motiv de satisfactie pentru ca am participat la acest maraton", declara Ellie White.
Artista a alergat cinci kilometri si sustine ca ar fi putut continua cursa, daca ar fi avut ocazia. "Am avut un tonus bun. Probabil si vremea placuta a avut un merit. Am alergat trei ture pe bulevardele din centrul Bucurestiului. M-a impresionat faptul ca la semimaraton au participat si persoane cu dizabilitati care au fost aplaudate de spectatori atunci cand au pornit in cursa", adauga solista.
Ellie White a participat la eveniment pentru a atrage atentia asupra Hospice Casa Sperantei, cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura servicii gratuite de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti, Brasov, Faragas si Zarnesti.
 

Loading...
Comentarii