Ernest, păzit de 15 bodyguarzi la nuntă

19 iunie 2012 18:27

Două mari nunţi se anunţă vara asta, cea a Soranei, fosta solistă a trupei A.S.I.A., cu Paul Moga, care va avea loc sâmbătă, şi cea lui Ernest cu Adriana, programată luna viitoare.

Ernest (31 de ani) şi iubita lui, Adriana (27 de ani), sunt zgârciţi în declaraţii privind căsătoria lor, căci nu vor să se trezească pe cap cu “amicii” lui de la emisiunea “Ochii din umbră”. Pentru mai multă siguranţă, el, mireasa şi nuntaşii vor fi păziţi de 15 bodyguarzi care îl supraveghează pe prezentator şi la filmările emisiunii de la Kanal D: “Nu ne-am dorit o nuntă mare, ci una intimă. Vom avea maximum 80 de invitaţi. Atmosfera va fi întreţinută de un DJ şi de o trupă care va cânta live – prietenii mei de la formaţia The Crossroads, iar partea de muzică clasică va fi asigurată de un cvartet. Nu vom avea hore, sârbe, lăutari şi manele. Va fi o nuntă la care toţi invitaţii se vor îmbrăca în ţinute clasice, iar muzica va fi cea a anilor ’80-’90”, ne-a declarat Ernest, în exclusivitate. Vedeta a ales să fie păzită la nuntă pentru că a primit, de-a lungul timpului, ameninţări de la bărbaţii care îşi înşelau soţiile şi pe care i-a demascat.

Şi Sorana, ex-A.s.i.a., se mărită sâmbătă


Fosta componentă a trupei A.S.I.A. Sorana Mohamad (29 de ani) s-a căsătorit civil în luna aprilie cu prietenul ei din copilărie, Paul Moga (29 de ani), iar sâmbăta aceasta, ea va îmbrăca rochia de mireasă. După slujba religioasă, nuntaşii vor petrece la un restaurant din Bucureşti: “Vom avea un meniu mixt, cu preparate din bucătăriile arăbească, italienească, franţuzească şi românească. Nu vor lipsi nici sarmalele, care, vor arăta altfel decât le ştie toată lumea. Iar tortul va fi în forma unor globuri”, ne-a declarat Sorana.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro