MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2013 15:20

EXCLUSIV | ALEXANDRA STAN, la PRIMUL CONCERT după BĂTAIA ÎNCASATĂ!

Distribuie

Alexandra Stan, cunoscută în întreaga lume datorită pieselor “Mr. Saxobeat”, “Lollipop” şi “Lemonade”, a văzut, pe data de 16 iunie 2013, stele verzi, la propriu, după ce impresarul ei de atunci, Marcel Prodan, cu care de altfel avusese în trecut şi o idilă, a luat-o la pumni. Motivul? Ea îi ceruse să-i achite cei 40.000 de euro restanţi din spectacolele susţinute de ea.

E fanul declarat al blondei bătute

Cum loviturile i-au desfigurat faţa, solista a fost internată de urgenţă la un spital din Constanţa, unde a stat câteva zile, după care a găsit consolare în casa părinţilor ei din comuna Valu lui Traian. Doctorii au sfătuit-o, la externare, să stea o vreme departe de scenă, căci auzul ei a fost serios afectat.
Solista s-a conformat, toată vara s-a distrat pe plajă, alături de prieteni, însă, cum a ajuns la fundul sacului, căci dacă n-a cântat, nici bani n-a mai primit, Alexandra a dat sfară în ţară că aşteaptă oferte. Impresionat de cazul ei, care a făcut înconjurul lumii, omul de afaceri Nick Rădoi, un mare fan al Alexandrei, s-a gândit să-i întindă o mână de ajutor, aşa că i-a găsit un contract bănos, în America, unde altfel şi el locuieşte de mai bine de 35 de ani.
Se pare că frumoasa blondină va fi plătită regeşte pentru prestaţia sa: 10.000 de dolari, conform unor surse din anturajul ei. Alexandra Stan a primit recent o invitaţie la o festivitate, legată tot de afaceri, care va avea loc pe 21 septembrie', ne-a declarat Nick Rădoi, care abia aşteaptă să o găzduiască în imensa lui vilă pe solistă.

Fostul iubit a desfigurat-o

După ce a cucerit toate topurile din străinătate, numele Alexandrei Stan a făcut înconjurul lumii mai repede decât cântecele sale după ce solista a fost bătută măr de fostul ei impresar şi iubit, totodată.

În luna iunie, Marcel Prodan (foto dreapta) i-a aplicat o corecţie sănătoasă Alexandrei, care a îndrăznit' să-i ceară partea ei de bani după ce a susţinut mai multe spectacole pentru care el nu o plătise. Imaginile cu Alexandra desfigurată (foto stânga) au ajuns în mass-media de la noi, dar şi din lumea întreagă. Din cauza bătăii, care, printre altele, i-a afectat şi auzul, solista nu a mai putut onora concertele programate pentru această perioadă în Japonia şi America.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop joi 22 noiembrie 2018. Astăzi iese soarele și pe strada relațiilor tale
Loading...
Comentarii