EXCLUSIV/ Cornel Galeș, terapie prin pescuit. Nașii se chinuie să-l țină departe de gândurile negre

19 iunie 2017 23:30 De: ,

La mai bine de trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș a fost convins de nași să-i însoțească la Valea Iazurilor. Soțul regretatei artiste s-a întors acasă cu cel mai mult pește prins.  

De când s-a stins Ileana Ciuculete, soțul acesteia, Cornel Galeș, i-a avut mereu alături pe nașii lor de cununie, Doina și Cornel Belu.

Părinții săi spirituali au avut grijă ca acesta să treacă mai ușor peste pierderea suferită și i-au oferit tot ajutorul lor. S-au întâlnit când timpul le-a permis sau l-au ascultat ore bune la telefon, plângându-și durerea. Cum weekendul trecut Cornel Galeș era ceva mai liber, cei doi și fiica lor, venită în țară, l-au convins pe soțul Ilenei Ciuculete să meargă împreună la o partidă de pescuit, pentru a se mai relaxa.

Nu mai pusese mâna pe undiță

Cum acesta nu mai trăise niciodată o astfel de experiență, inițial a refuzat, dar apoi a acceptat să-i însoțească. Locația aleasă: Valea Iazurilor, din Comuna Belciugatele. Surprinzător, deși Galeș nu mai pusese mâna pe undiță până atunci, el a fost cel care s-a întors cu cel mai mult pește acasă. Pește care deja a fost curățat de nașa sa, Doina Belu, și așteaptă a fi degustat.

”Cornel nu mai fusese niciodată la pescuit. Și a prins cel mai mult pește. L-a convins fiica mea să meargă. Ea e dotată cu tot arsenalul, are undițe, râme, tot ce trebuie. Acum îl așteptăm pe Cornel la noi, să mâncăm împreună. Eu am curățat deja peștele, dar mi-a zis să aștept că încă nu poate veni”, a povestit nașa regretatei artiste pentru Libertatea.

Altfel, aceasta a mai spus că a evitat să pomenească numele Ilenei Ciuculete cât au stat la pescuit.

”Nu am vorbit despre ea. De fiecare dată când îi pronunțăm numele, el se pune pe plâns. Am vrut să stea relaxat”, a adăugat aceasta. 

CITEȘTE ȘI:

Dezvăluiri neașteptate despre relația lor. Cornel Galeș nu i-a zis niciodată pe nume Ilenei Ciuculete

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro