EXCLUSIV Denisa Botcari s-a mutat în vila lui Iri de la Izvorani!

06 august 2014 17:44

După un drum plin de peripeţii, dat fiind faptul că bolidul lui Irinel Columbeanu (56 de ani) a făcut pană pe autostradă, omul de afaceri şi iubita sa, modelul Playboy Denisa Botcari, au ajuns ieri în Capitală. Principalul motiv pentru care cei doi au părăsit pentru o zi resortul de pe Litoral a fost unul administrativ. Mai precis, blonda lui Iri şi-a mutat toate bagajele de la hotelul unde era cazată în Bucureşti, la Izvorani.

Încă o surpriză de proporţii în ceea ce priveşte unul din cele mai noi cupluri din showbizul autohton. După ce Libertatea a aflat, în exclusivitate, că Denisa Botcari este noua iubită a lui Irinel Columbeanu, cei doi au făcut o mutare neaşteptat de rapidă în cursul serii de ieri.
Mai precis, omul de afaceri şi noua blondă din viaţa sa, în vârstă de 22 de ani, s-au grăbit să ajungă în Capitală, pentru ca fostul “Iepuraş” Playboy să-şi mute toate bagajele de la hotelul de cinci stele, unde a fost cazat de când a venit în România, în reşedinţa afaceristului de la Izvorani, acolo unde, până acum trei ani, acesta locuia împreună cu Monica Gabor, poreclită de angajaţi şi “Scorpia de la Izvorani”.

Vor să aibă şi program separat

În plus, odată ce au pus la punct această problemă administrativă, Iri şi Denisa au petrecut toată noaptea în vila milionarului, cu toate că, de când a divorţat, Irinel Columbeanu s-a ferit să găzduiască în casa sa o altă femeie!
După ce-şi vor rezolva toate treburile, cei doi se vor întoarce pe Litoral, unde frumuşica blondină va avea şi câteva prezentări de modă. Potrivit unei persoane apropiate celor doi, aceştia au stabilit ca două zile din săptămână să îşi facă un program separat de distracţie, iar celelalte cinci să le petreacă împreună.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro