19 Mai. 2017 21:03

EXCLUSIV/ Denisa Manelista, internată de urgență! Starea de sănătate a artistei s-a deteriorat atât de rău, încât a avut nevoie de ajutor specializat

Distribuie

Denisa Manelista, internată de urgență. Starea de sănătate a artistei s-a deteriorat atât de rău, încât a avut nevoie de ajutor specializat.

Denisa Manelista, internată de urgență, în cursul zilei de astăzi, după ce starea ei de sănătate s-a agravat. Deși zilele trecute a declarat într-un mesaj pe Facebook că se simte mai bine, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Potrivit apropiaților, astăzi, familia cântăreței a internat-o pe vedetă la o clinică privată din Capitală, aceeași la serviciile căreia au apelat de când a început coșmarul.

Surse din preajma artistei susțin chiar că o parte din vina deteriorării stării ei de sănătate o poartă tocmai tratamentul naturist care ar fi trebuit să o salveze și care ar fi ajuns să-i hrănească tocmai boala.

Denisa Manelista, internată de urgență, la scurt timp după ce Minodora a făcut declarații cutremurătoare despre boala ei

Din păcate, nici măcar tratamentele naturiste nu o mai pot ajuta pe interpretă. Familia și prietenii se roagă pentru o minune, însă starea ei este foarte gravă, potrivit unor surse sigure. Astăzi, Minodora a făcut declarații triste despre starea de sănătate a Denisei Răducu.

„Acest copil este bolnav. Nu pot să stau să mă bucur de nimic când ştiu de toate acestea“, a spus Minodora, în urmă cu puţin timp, cu ochi în lacrimi, despre Denisa Manelista. Totodată, aceasta a făcut un apel disperat.  „Vreau să vorbim nişte lucruri serioase, sunt nervoasă, tremur de nervi. Sunt supărată pe o parte din lume, o parte din oameni. Vă rog din suflet să nu mai spuneţi «Manelista», spuneţi «Denisa, artista», «Denisa, cântăreaţa». Vreau să fac un apel la presă, să nu mai spună lucruri neadevărate. Fac un apel la toţi oamenii să nu mai jignească. Nu faceţi altceva decât să transmiteţi un gând bun pentru Denisa artista un gând bun sau, cel mult o rugăciune. Dacă nu puteţi, nu o faceţi. Ştiu din sursă sigură: Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau să se facă un apel… aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm. Ştiţi că şi Denisa are părinţii despărţiti… Ar fi frumos din partea noastră, a tuturor, mă repet, aşa cum ne-am rugat pentru colegul nostru, pentru artistul nostru Gabriel Cotabiţă şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu rugăciunile noastre s-a făcut bine, este sănătos. Poate Dumnezeu face o minune şi în cazul ei să revină pe scenă, să se facă bine“, a mai spus Minodora.

 

Comentarii
← Inchide