25 Dec. 2012 12:49

EXCLUSIV | E una dintre cele mai frumoase cântăreţe de la noi şi NU MAI VREA SĂ FIE SINGURĂ: „Vreau să mă îndrăgostesc din nou”

Distribuie

Brighi a acceptat să ne acorde un interviu, în exclusivitate, chiar în ziua de Crăciun, şi a vorbit despre farmecul Sărbătorilor, despre proiectele profesionale dar şi despre viaţa personală.
Libertatea: Brighi, cum a fost anul 2012 pentru tine?
Brighi: 2012 a fost un an important pentru mine, m-am alăturat echipei HaHaHa Production,  am devenit „Primul artist din România care a colaborat cu rapperul Snoop Dogg”,  o adevărată onoare pentru mine, iar de curând am lansat împreună cu Pacha Man single-ul „Ce te faci”, care se bucură de un feedback bun.
Libertatea: Ce ţi-ai dorit să primeşti de Crăciun?
Brighi: Nu am avut vreo dorinţă anume. Mă bucur că pot să îmi petrec Crăciunul în familie, fiindcă în ultimul timp ne vedem foarte rar.
Libertatea:  Când ai încetat să crezi în Moş Crăciun?
Brighi: De nenumărate ori, Moşul a fost înlocuit de tăticul meu agitat pe lângă brad cu tot felul de cadouri în mâini. Apoi, când aveam vreo 7 ani, bunicul meu mi-a povestit că îl cunoaşte personal pe Moş Crăciun şi m-a convins pentru totdeauna. (râde) Deci există!
Libertatea: Ce aştepţi de la noul an?
Brighi: Aştept ca noul an să fie şi mai bun decât 2012, cu multă muncă în primul rând,  roadele vin de la sine.
Libertatea: Ce urare ai pentru cititorii Libertatea.ro?
Brighi: Vă urez un Crăciun minunat alături de cei dragi şi un 2013 plin cu visuri împlinite!
Libertatea: În precedentul interviu, ne mărturiseai că te-ai despărţit de iubitul tău după o relaţie de aproape patru ani. Petreci Sărbătorile singură sau a apărut cineva în viaţa ta?
Brighi: Petrec sărbătorile cu familia şi prietenii, în niciun caz singură.
Libertatea: Nu ai avut pretendenţi în această perioadă?
Brighi: Am trecut peste despărţire, dar încă nu m-am uitat în jur. E una dintre rezoluţiile pentru Anul Nou – să mă îndrăgostesc din nou.

Comentarii