EXCLUSIV | Ea e iubita oficială a lui Iri!

05 august 2014 17:25

Modelul Denisa Botcari şi milionarul Irinel Columbeanu (56 de ani) formează unul din cele mai noi cupluri din showbizul autohton. Cei doi îşi consumă iubirea la malul mării şi par că se înţeleg de minune.

Până acum, i s-a spus “blonda lui Cristea”, după ce a fost fotografiată în compania fotbalistului. Ei bine, pentru Denisa Botcari, un model foarte căutat la Londra, “Prinţul” e deja istorie.
Fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins-o ieri pe tânăra de 22 de ani în compania lui Irinel Columbeanu, luând masa chiar în restaurantul unui resort din Mamaia-Năvodari, unde amândoi sunt cazaţi. D
enisa şi Irinel au ştiut să-şi ascundă idila înfiripată între ei, în urmă cu aproximativ o săptămână, chiar pe Litoral. În tot acest timp, ambii s-au afişat în diverse companii, ea, în a lui Cătălin Botezatu, probabil pentru a nu da sub nici o formă de bănuit că între ei ar exista mai mult decât o simplă prietenie.

E foarte bine plătită la Londra

Un turist cazat în acelaşi hotel a rupt însă tăcerea şi a mărturisit pentru Libertatea: “I-am văzut de mai multe ori împreună, de obicei luând prânzul la restaurant”. Contactat pe marginea acestui subiect, luat prin surprindere, Irinel Columbeanu nu a negat faptul că Denisa este noua blondă din viaţa sa: “Din moment ce fotografiile spun totul, nu pot nega. Nu vreau să fac însă nici un alt comentariu”.

La rându-i, Denisa a mărturisit: “Irinel e un domn din toate punctele de vedere. Suntem la început şi nu vreau să vorbesc despre viaţa mea personală”. Denisa Botcari are şi ea o situaţie financiară foarte bună.
Câştigă bani frumoşi ca model şi consilier la un club din Londra, precum şi din pictorialele pe care le-a realizat în Asia. Recent, fostul “Iepuraş” Playboy a plătit nu mai puţin de 16.000 de euro cazarea la un hotel de cinci stele din Capitală, unde şi-a permis luxul ca pe perioada cazării să închirieze tot etajul, pentru a avea spaţiu suficient să-şi depoziteze hainele şi încălţămintea, dar şi pentru câteva şedinţe foto.

«Bote sărută foarte bine»


Denisa Botcari s-a afişat în compania unora dintre cei mai râvniţi burlaci de la noi, cum ar fi fotbalistul Adrian Cristea, Liviu Vârciu sau Cătălin Botezatu. Nici unul însă nu a reuşit să-i cucerească inima.
De când s-a întors din Anglia, Denisa Botcari a fost ţinta celor mai râvniţi burlaci. Blonda a avut o scurtă relaţie cu Adrian Cristea, pe care l-a părăsit întrucât, potrivit propriilor declaraţii, fotbalistul “nu a ştiut s-o cucerească şi nu putea fi doar bărbatul unei singure femei”.

La scurt timp, ea a fost surprinsă în compania lui Liviu Vârciu. Nici unul însă nu a confirmat faptul că ar fi avut vreo idilă. În urmă cu câteva zile, Denisa şi Cătălin Botezatu şi-au petrecut noaptea într-un club de fiţe din Mamaia, unde au dansat pe cuburi şi s-au sărutat pasional.
Contactată de Libertatea, blonda a avut cuvinte frumoase la adresa designerului, despre care a spus că “sărută foarte bine”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro