EXCLUSIV | O CUNOSCUTĂ PREZENTATOARE de televiziune, în tandreţuri cu un om de afaceri | FOTO

05 septembrie 2013 16:19

După despărţirea survenită acum aproape un an de un om politic, o cunoscută prezentatoare de televiziune iubeşte! Frumoasa blondă a fost surprinsă de paparazzi împreună cu un om de afaceri, în timp ce se sărutau în centrul Bucureştiului.

Fotoreporterii Libertatea au suprins-o pe jurnalista România TV, Cristina Herea alături de omul de afaceri Andrei Cristea, cunoscut în cercurile celor mai influenti avocati si oameni politici. Cei doi nu se mai feresc şi se afişează împreună la evenimente.

Relaţia dintre cei doi pare sa fie foarte serioasă, omul de afaceri implicându-şi iubita în proiecte comune. Mai mult decât atât cei doi s-au întors recent dintr-o vacanta, in care au fost insotiti de părinţi, semn ca au planuri serioase de viitor.

Contactat telefonic, Andrei Cristea a confirmat relatia cu jurnalista România TV: „Ne gândim la viitor impreuna, cu toti pasii pe care ii implica aceasta, dar acest viitor nu va fi in coloanele presei, ci in intimitatea a doi oameni inconjurati de familiile lor si de prietenii apropiati, care nu-si doresc decat discretie”. La finalul lunii, cei doi vor lansa in Romania primul titlu al celei mai importante reviste de business din lume, The Economist – Intelligent Life, prezentatoarea RTV urmand sa modereze o emisiune în grila de toamnă a televiziunii de ştiri.

Codrin Ştefanescu este istorie

Cristina Herea a încheiat în urmă cu un an relaţia cu Codrin Ştefănescu şi a confirmat legătura cu omul de afaceri Andrei Cristea: „Ne construim un viitor, în care martori ne dorim sa fie doar familiile noastre”.

Cine este Andrei Cristea?

Despre omul de afaceri Andrei Cristea se stiu putine informatii, acesta preferand discretia. În varsta de aproape 40 de ani, omul de afaceri detine o firma de consultanta care face marketing si comunicare pentru companii de avocatura. Ani de zile a facut parte si din boardingul televiziunii Money Chanel. Mai mult, acesta nu este străin nici de lumea politica, avand prietenii cu influenti oameni politici.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro