EXCLUSIV | Păzea! Revin divele din vechea gardă

31 iulie 2014 17:58

Ambele au reprezentat succesul TV al anilor 2000 şi s-au retras în glorie de pe “sticlă”, pentru a se dedica vieţii de familie. Întâmplător ori ba, destinul Mihaelei Rădulescu (44 de ani) s-a intersectat adesea cu cel al Andreei Marin (39 de ani), pe toate planurile. Deşi susţineau cu îndârjire că decizia de a renunţa la televiziune este definitivă, marea lor pasiune nu le dă pace. Acum, Andreea şi Mihaela îşi negociază revenirea pe micul ecran şi ambele pun condiţii ferme pentru ca proiectele lor să se ridice la nivelul emisiunilor pe care le-au prezentat odinioară cu succes.

Prin 2000, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin spărgeau audienţele cu “Duminica în familie” şi “Surprize! Surprize”. La acea vreme, cele două, care încasau zeci de mii de euro pe sezon, erau singurele vedete TV care îşi disputau supremaţia, iar rivalitatea lor a continuat ani buni, fie că a avut loc pe micul ecran sau în viaţa de zi cu zi. “Zâna” a pătruns pe “sticlă” încă de la 19 ani, iar emisiunea “Surprize! Surprize!”, pe care a prezentat- o până în 2007, i-a adus celebritatea.
A pus însă capăt contractului pentru a se ocupa de fetiţa ei, Violeta, acum în vârstă de 9 ani. Doi ani mai târziu, şi Mihaela, care a debutat în tv la 25 de ani, îşi anunţa retragerea de la cârma producţiei “Duminica în familie” pentru a se muta cu fiul ei, Ayan (9 ani), la Monte Carlo. Atât Andreea, cât şi Mihaela spuneau, la acea vreme, că decizia lor este definitivă.
Numai că, în 2012, vedetele s-au întors pe micul ecran, preţ de câteva luni. Şi, ironia sorţii, deveniseră colege la Realitatea TV! Iar mai nou… surprize, surprize!
Divele din vechea gardă sunt la un pas să se bată din nou în audienţe şi să-şi umple buzunarele cu mii de euro, pentru că Andreea Marin se află în discuţii avansate cu TVR, iar Mihaela Rădulescu, cu Antena 1, după negocierile eşuate cu PRO TV, din cauza pretenţiilor sale financiare prea mari pentru bugetul trustului. Cât se poate de diplomată în declaraţii, “Zâna” a recunoscut, voalat, că nu ar spune “nu” unui proiect TV care ar impresiona- o.
“Sunt prezentă tot timpul pe micul ecran, nu simt lipsa emisiunilor, însă am foarte multe propuneri, negocieri din ţară sau străinătate. O să aflaţi la momentul oportun cui voi da curs ofertei”, ne-a declarat Andreea.
În prezent, atât Mihaela, cât şi Andreea par, cel puţin din punct de vedere fizic, pregătite să se prezinte în faţa telespectatorilor. Răduleasca şi-a menţinut tot timpul silueta, iar de curând a suferit o operaţie estetică la nas. “Zâna” este şi ea la un pas de a-şi recupera silueta, ţinând o dietă strictă şi sănătoasă, completată cu mult sport.

L-au împărţit pe Ştefan Bănică jr

Ce mai au în comun cele două dive rivale, pregătite să se dueleze în audienţe? Ei bine, ele nu doar că au împărţit acelaşi bărbat, în speţă pe Ştefan Bănică jr, care le-a fost şi soţ, dar s-au ţinut parcă scai una de alta prin acţiunile întreprinse. S-au bătut în acte de caritate pe banii altora şi au deţinut funcţii onorifice la diverse fundaţii. Mihaela a fost ambasadorul pentru România al organizaţiei United Way şi de mai bine de 10 ani este unul dintre principalii susţinători şi donatori ai Centrului de îngrijire paleativă Hospice Casa Speranţei.
La rându-i, nici Andreea nu s-a lăsat mai prejos. În prezent, ea este manager de proiect la Şcoala mamelor. Răduleasca s-a lansat ca scriitoare în 2007, cu volumul “Despre lucrurile simple”, iar în 2009 a revenit pe piaţă cu o carte apreciată, “Nişte Răspunsuri”, în care au fost incluse poveşti de viaţă şi iubire. În acelaşi an, 2009, şi Andreea Marin anunţa o lansare de carte. Este vorba despre “Preţuieşte viaţa”, în paginile căreia găsim mărturisiri personale. Dar până şi-n afaceri ele au avut aceeaşi opţiune: magazinele cu hăinuţe pentru copii, care le-au rotunjit serios veniturile.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro