MENIU CAUTĂ
30 Apr. 2014 18:14

EXCLUSIV | Revedere în MARE SECRET la Mamaia! Gigi Becali își va putea îmbrățișa fetele, soția și mama

Distribuie

încarcerat pe 20 mai 2013, după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare în Dosarul valiza' şi în cel referitor la schimbul de terenuri cu MApN. A trecut aproape un an de atunci, răstimp în care latifundiarul din Pipera nu le-a permis mamei, soţiei şi fetelor să-l viziteze.
Gigi moare de dorul lor, dar e prea mândru şi nu vrea ca cele mai dragi femei şi fete din viaţa lui să-l vadă într-o astfel de situaţie', i-a justificat încăpăţânarea o sursă din anturajul său. În schimb, patronul Stelei a încercat să-i convingă pe judecători să-i acorde măcar o zi liberă, pentru a-şi întâlni familia.
Trebuie să închid ochii ca să-mi aduc aminte de chipul fetelor mele, de chipul nevestei mele ş i de chipul mamei mele. Le-am uitat…', a pledat Becali. Degeaba, până mai ieri, când latifundiarului i s-a îngăduit să presteze ca supraveghetor la Academia de Fotbal a naşului său, Gică Hagi, din localitatea constănţeană Ovidiu.
Şi tot atunci, Gigi a primit o altă veste bună: îşi poate alege o zi în luna mai, în timpul căreia să-şi vadă familia în afara închisorii. «Dorul de ai săi l-a doborât» Iniţial, Becali plănuise să folosească această permisie abia pe la mijlocul lui mai, când urma să vină la Bucureşti, pentru a petrece câteva ore alături de cei dragi, în vila din Pipera.
Numai că un apropiat al patronului Stelei ne-a dezvăluit că aceasta s-a răzgândit: Dorul de ai săi l-a doborât pe Gigi, care a spus că el nu mai poate aştepta două săptămâni. Vrea să-şi vadă mama, soţia şi fetele cât mai repede, chiar azi (n.r. – ieri), dacă se poate. Şi şi-a dat seama că e o prostie să vină el de la Poarta Albă la Bucureşti, pentru că ar pierde cam şase ore pe drum, dus-întors. De ce să nu petreacă orele astea cu ei?'. Ca şi în cazul locului de muncă zilnic, pentru deţinutul Becali salvarea a venit tot de la naşul lui.
Gigi se va întâlni cu familia la Iaki, hotelul lui Hagi din Mamaia. A vorbit cu Luminiţa şi a rugat-o să le ia pe fete şi pe mama lui şi să vină cât mai curând acolo. Acum aşteaptă ca soţia să-l sune înapoi şi să-i spună ziua exactă când vor ajunge la Mamaia', a încheiat apropiatul lui Gigi Becali.
Ţanţoş la locul de muncă
Gigi Becali munceşte de câteva zile la Academia de Fotbal a naşului său, Gică Hagi. Şi o face cu folos, pentru că 4 zile lucrate la Ovidiu îi reduc cu o zi pedeapsa de 3 ani şi jumătate pe care o are de executat. Prima apariţie a patronului Stelei la locul de muncă a scos în evidenţă un om mai degrabă plin de el, decât marcat de experienţa puşcăriei.
Îmbrăcat într-un sacou în carouri, la care a asortat o pereche de blugi albaştri, Becali s-a plimbat ţanţoş, cu mâinile la spate, luându-şi în serios rolul de supraveghetor, pe care şi-l exercită zilnic, între 7.00 şi 15.30. Nu se omoară cu munca, Gigioacă prestând la birou. Mărturie stă dezvăluirea lui Gică Hagi: Are experienţă, doar conduce cea mai titrată echipă din România… Ne ajută şi pe noi cu câte un sfat, îşi petrece timpul mai mult în birou'.

Loading...
Comentarii