MENIU CAUTĂ
28 Iun. 2013 11:49 , de Madalina Ciodaru Burada

EXCLUSIV | Victor Slav A SUPĂRAT-O PE BIANCA? Uite ce reacţie a avut roşcata în club | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Deşi se pregătesc de nuntă, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu trec printr-o perioadă prea bună. Şi asta mai ales în urma scandalului iscat de problemele din trecut ale roşcatei, readuse pe tapet de un fost iubit, dar şi după declaraţiile lui Adrian Cristea, care recunoştea că încă o iubeşte pe aceasta.
Apariţiile în emisiuni TV şi mediatizarea au enervat-o destul de rău pe roşcată care pare să fie, mai nou, afectată de orice. Fotoreporterii Libertăţii i-au surprins pe Bianca şi pe Slav la un eveniment care a avut loc într-un club din Bucureşti. Îmbrăcaţi elegant, cei doi au fost în centrul atenţiei, însă un moment tensionat a stricat atmosfera. Şi asta după ce roşcata a văzut ceva deranjant în telefonul iubitului ei. Un mesaj sau un apel ar fi sursa supărării Biancăi. Deşi viitorul ei soţ o ţinea de mână pentru a o calma, roşcata s-a schimbat la faţă, iar privirea ei trăda dezamăgire şi supărare. Asta în timp ce Slav încerca să îi aducă argumente care să o calmeze.
Se pare însă că motivul supărării Biancăi este unul care nu ţine de relaţia cu Slav, pentru că „porumbeii” au plecat împreună de la eveniment, fără să dea impresia că s-ar fi certat.

Loading...
Comentarii