Fiica actorului Dem Rădulescu ESTE O FRUMUSEŢE DE FATĂ! Vezi asemănările cu tatăl ei | FOTO GALERIE

06 noiembrie 2013 08:09

Se numeşte Irina Rădulescu şi este fiica marelui actor Dem Rădulescu şi a actriţei Adriana Şchiopu, iar la 25 de ani calcă pe urmele părinţilor ei, demonstrând proverbul românesc “Aşchia nu sare departe de trunchi”.

Fiind actriţă la Teatrul Mic, Irina Rădulescu emană veselie şi bună dispoziţie, dar dincolo de acestea este o femeie cu trăsături angelice, aspect ce se poate vedea pe contul ei de Facebook.
Pe celebrul site de socializare, blondina apare în diferite ipostaze, în care lasă să i se vadă frumuseţea naturală, care este cu siguranţă apreciată de foarte mulţi bărbaţi.
Fiica regretatului actor Dem Rădulescu s-a făcut remarcată mai ales în comedii, călcând pe urmele celebrului său tată, domeniu în care a ajuns deşi s-a pregătit pentru Conservator.
Citeşte şi: CE POVEŞTI de IUBIRE! MARI ACTORI ROMÂNI care au ştiut ce e DRAGOSTEA. De la DEM RĂDULESCU, la IURIE DARIE Irina Rădulescu, fiica lui Dem Rădulescu: „Florin Călinescu are o atitudine umană faţă de noi, echipa teatrului… Poate părea banal, dar este atât de important în lumea de astăzi!”  

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro