Fiul lui Radu Vâlcan a împlinit 7 luni. Mesajul primit de Alexandru tocmai din Thailanda

12 ianuarie 2017 08:16

Fiul lui Radu Vâlcan a împlinit 7 luni, însă prezentatorul tv nu a putut fi lângă Alexandru. Acesta se află de câteva zile în Thailanda, acolo unde filmează pentru Insula Iubirii 3.

Fiul lui Radu Vâlcan a împlinit 7 luni, iar soțul Adelei Popescu i-a transmis un mesaj emoționant lui Alexandru, prin intermediul contului de socializare.

Fiul lui Radu Vâlcan a împlinit 7 luni. Mesajul primit de Alexandru tocmai din Thailanda

Fiul lui Radu Vâlcan a crescut. Alexandru are 7 luni

„Astăzi este ziua fiului meu! Iartă-mă, nu sunt lângă tine, dar te iubesc mai presus decât viata! #ALEXANDRU”, a scris Radu în dreptul unei iamgini. Radu Vâlcan a plecat o lună de acasă. El va sta departe de soția sa, Adela Popescu, și de băiețelul lor, pentru a filma cel de-al treilea sezon al show-ului „Insula Iubirii”, de la Antena 1. Radu Vâlcan și echipa emisiunii ”Insula iubirii” pregătesc primele detalii ale filmărilor de o lună, în Thailanda.

”Am ajuns în Thailanda cu prima parte a echipei și ne ocupăm acum de amenjarea resorturilor și a detaliilor de filmare astfel încât atunci când vin concurenții noștri să fie totul pregătit. Abia aștept să văd ce se va întâmpla în cel de-a treilea sezon, cum vor evolua poveștile, mai ales după experiențele din primele două. De fiecare dată lucrurile devin mai neașteptate decât poți crede la prima vedere și sunt convins că și de data aceasta vom avea surprize”, spune prezentatorul emisiunii.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro