20 Apr. 2017 17:47

Fiul Luminiței Anghel i-a lăsat mască pe toți. Ce a ajuns să facă pentru bani. “Pe mama nu am anunțat-o încă”

Distribuie

Fiul Luminiței Anghel i-a lăsat mască pe toți, atunci când a mărturisit public ce face pentru a-și câștiga existența. David Pușcaș a intrat în rândul tinerilor vloggeri și este foarte mândru de proiectul său.

Fiul Luminiței Anghel i-a lăsat mască pe toți, atunci când a decis să facă ceva cu viața lui și să nu mai aștepte bani din partea mamei sale. Astfel că, de câteva săptămâni, acesta este vlogger.

Fiul Luminiței Anghelare un nou proiect

„Sunt foarte ok, m-am apucat de proiectul meu pe Youtube, vlog-ul. E foarte bine. Vreau să cresc în chestia asta. Aştept să iau butonul ăla, e visul oricărui vlogger. Cu asta mă ocup, pe asta mă axez.  Am bani, e ok. Din Youtube. Nu am câştigat o sumă extraodinară, dar pentru început e ok”, a declarat David Puşcaş la Antena Stars. Se pare însă, că Luminița Anghle nu știe nimic despre decizia fiului ei.  Cu mama nu am vorbit încă de chestia asta.  Pe mama nu am anunţat-o încă.”, a mai adăugat David. Luminița Anghel și fiul ei adoptiv David Pușcaș par să nu reușească să-și rezolve conflictele și petrecut Paștele separat. Cântăreața a stat alături de familia sa, David a fost în compania prietenilor.

Comentarii
← Inchide