21 Oct. 2017 16:06

Fiul Luminiței Anghel stă cu săptămânile nespălat. Dezvăluiri șocante făcute de David Pușcaș. “Când sunt în depresie stau ca…”

Distribuie

Fiul Luminiței Anghel stă cu săptămânile nespălat. Dezvăluiri șocante făcute de David Pușcaș i-a oripilat pe cei care îl cunosc. Băiatul a recunoscut pentru prima oară că se confruntă cu depresia.

Recent, David și-a făcut vlog și permanent își informează prietenii virtuali cu tot ceea ce face. Însă ultima mărturisire, i-a lăsat mască pe toți.

Fiul Luminiței Anghel stă cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp

'Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gandacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia.', a dezvăluit David Pușcaș.

Binecunoscuta interpretă de muzică ușoară Luminița Anghel are mult de tras din cauza fiului ei adoptat, David Pușcaș. Tânărul, care a implicat-o pe mama sa în numeroase scandaluri, are un comportament care stârnește numeroase controverse. Acesta a provocat reacții virulente în ultima vreme după ce s-a pozat în ipostaze mai mult sau mai puțin decente.

Citește și


Mulți străini din București circulă fără bilet RATB. Când sunt controlați, se fac că nu înțeleg românește | VIDEO


 

Loading...
Comentarii