Fiul şi iubitul Răduleascăi, prieteni la cataramă!

02 august 2014 16:53

De aproape şase ani, de când formează un cuplu cu Dani Oţil, s-a presupus că Mihaela Rădulescu îşi ţine iubitul departe de fiul ei… Nimic mai fals! Recent, a ieşit la iveală că puştiul de 10 ani şi vedeta Antenei 1 se cunosc foarte bine!

Diva de Monaco a fost într-o situaţie delicată o vreme, după divorţul de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, în 2008. Scandalul din jurul despărţirii, săgeţile otrăvite aruncate de foştii soţi, totul a făcut ca Mihaela să simtă că e mai bine pentru toată lumea să-şi trăiască noua idilă departe de… familie. În plus, pe atunci, Ayan, în vârstă de doar 4 anişori, nu ar fi putut înţelege de ce mama lui se afişează alături de alt bărbat. Multă vreme, vedeta, mutată cu reşedinţa la Monte Carlo, a făcut tot posibilul să-l ferească pe Ayan de ştirile legate de ea şi Dani.
Ani la rând, în august, când, la distanţă de două zile, îşi aniversează naşterea şi ea, şi fiul ei, a făcut un adevărat tur de forţă: pe 1 îşi serba fiul, la Monaco, iar pe 3 era în România, pentru ca iubitul să-i poată spune “La mulţi ani”. Împărtăşesc aceeaşi pasiune: motoarele Însă undeva, pe parcurs, lucrurile s-au schimbat…
Deşi lumea se obişnuise cu această viaţă dublă a Mihaelei şi presupunea că în continuare Ayan nu are habar de existenţa lui Dani Oţil, iată că un apropiat de-al divei susţine că puştiul, care alaltăieri a împlinit 10 ani, şi iubitul Răduleascăi (care şi el îşi va aniversa ziua de naştere luna aceasta, pe 24, când împlineşte 34 de ani) s-au cunoscut! Mai mult, au o relaţie apropiată, prietenească, iar Ayan priveşte ca pe ceva firesc relaţia mamei lui cu prezentatorul matinalului de la Antena 1.
S-a ajuns până într- acolo încât băieţelul îi sfătuieşte pe cei doi cum să se îmbrace înainte de a merge undeva, iar Dani, în contrapartidă, îi vorbeşte lui Ayan despre motoare, căci puştiul a luat microbul sportului pe două roţi de la Mihaela şi are deja o motocicletă potrivită pentru vârsta lui. Încă nu ştim cum îi pică această prietenie lui Elan Schwartzenberg (foto), tatăl lui Ayan, care la un moment dat, când a auzit că Mihaela ar plănui o vacanţă cu iubitul şi fiul ei, a luat foc şi a ameninţat- o pe divă că nu-i mai dă nici un ban…

Diva împlineşte astăzi 45 de ani

De când e cu Oţil, Mihaela a preferat să ţină secret felul în care îşi petrece ziua de naştere şi abia după “consumarea” petrecerii să dezvăluie câteva detalii. Libertatea a aflat însă că Dani, fire sensibilă, are de gând să-i pregătească o seară romantică şi că, după ce ani la rând i-a dat cadou inele scumpe şi ceasuri, ar avea de gând să-i cumpere un motor. Mihaela n-a făcut un secret din faptul că e leşinată după motorul de enduro al lui Dani, care a costat 15.000 de euro.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro