MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 12:40

Flavia Mihășan, implicată într-un accident de mașină. A fost lovită în traffic de o tânără care se machia la volan

Distribuie

 Flavia Mihășan, implicată într-un accident de mașină. Vedeta a  fost lovită în traffic de o tânără care se machia la volan, însă din fericire, asistenta de la Neața cu Răzvan șui Dani nu a pățit nimic grav.

Flavia Mihăşan a povestit la Antena 1 cum s-a întâmplat totul şi a mărturisit că incidentul în loc să o enerveze, a amuzat-o.

'Eram într- o intersecţie în Bucureşti, era oră 6 şi ceva seară şi era îngrozitor de aglomerat. M-am uitat în oglindă la doamnă din spate care se tot machia şi mă uităm şi zâmbeam şi m-am speriat că m-a lovit în spate, efectiv m-a bufnit râsul, a ieşit din maşină şi a venit la mine disperată şi i-am spus că este ok, suntem femei… Nici nu m-am uitat ce mi s-a întâmplat, atât de drăguţ mi s-a parut' a povestit aceasta la Antena 1.

Până de curând părea doar un zvon, mai apoi a devenit o bârfă de oraș, dar acum nu mai e nicio îndoială: Codin Maticiuc și Flavia Mihășan, blonda 'vecină' de la Neața cu Răzvan și Dani sunt împreună.  Cei doi s-au întors recent din vacanță

Citește și

RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

 

 

Loading...
Comentarii