Florin Salam s-a despărţit de iubita lui, pentru că aceasta nu a negat că ar avea o relaţie cu el

02 iulie 2011 15:26

Florin Salam nu şi-a găsit încă fericirea, de la decesul soţiei sale, Ştefania. După o relaţie de doar cinci luni cu Mihaela Niculescu, o tânără de 19 ani, cu care se întâlnea, ce-i drept, mai mult noaptea, manelistul a decis să renunţe la aceasta. Motivul: povestea lor de dragoste a apărut în presă.

Libertatea a dezvăluit, în premieră, cu câteva luni în urmă, că Florin Salam are o iubită, prima după moartea soţiei sale. La acea vreme, Miki, aşa cum o alintă prietenii, nici nu a confirmat, dar nici nu a negat relaţia cu celebrul manelist, lucru care, se pare, l-a înfuriat pe cântăreţ. Un apropiat al lui Florin Salam ne-a mărturisit că acesta îi dăduse instrucţiuni clare tinerei de 19 ani să nege că ar avea vreo legătură cu el, ori tocmai nehotărârea fetei l-a enervat pe manelist.
Aşa se face că, la puţină vreme după apariţia în presă a informaţiei despre relaţia lor, Mihaela şi Florin s-au despărţit. Au făcut-o amiabil, cei doi rămânând prieteni şi vorbind chiar, destul de des şi la telefon.

I-a lăsat fetei şi un iPhone 4

Mihaela a rămas însă cu câteva amintiri frumoase de pe urma relaţiei cu Florin Salam: un iPhone 4 şi un set de silicoane nou-nouţ, despre care se spune că ar fi fost plătit de cunoscutul manelist.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro